(18.01.2018, 10:34 UTC)Yautja napisał(a): Też czekam. Bardzo chciałbym już zobaczyć te etiudy. Ja nie dałem rady czasowo - było zbyt ambitnie
Trzeba było jak ja - nieambitnie : Jednak robienie filmów zajmuje masę czasu. Ja miałem zajawkę, że zrobie takie wskakujące napisy jak wpisywanie z klawiatury, ale jak się okazało że After Effect wcale nie jest taki podobny to Premiere jak myślałem i pewnie bym musiał spędzić dzień, żeby w ogóle ogarnąć program to się szybko poddałem. Jeszcze jakbym miał jakieś ambicje, żeby robić więcej filmów to bym się przyuczył, ale nie mam
18.01.2018, 14:55 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2018, 15:01 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
UWAGA! OGŁASZAMY WYNIKI KONKURSU!
GRAND PRIX
zdobywa
AZORUS
za film
ELITE DANGEROUS TO MOJE HOBBY
NAGRODĘ ZA DRUGIE MIEJSCE
zdobywa
KRIS750PL
za film
PRAWA KEPLERA
NAGRODĘ ZA TRZECIE MIEJSCE
zdobywa
OLO71
za film
ELITE DANGEROUS - RATUNEK
Pozostałe nadesłane filmy to:
Tactical_Sloth - ELEIA trailer
oraz
BATON - Gejzery
ZDECYDOWALIŚMY SIĘ PRZYZNAĆ ZA TE FILMY
NAGRODY POCIESZENIA W POSTACI
DOWOLNYCH FANTÓW
ZE SKLEPU FRONTIERA
O WARTOŚCI DO 10 GBP
Te nagrody zasponsorowała Skrzydlata Husaria
Ze swojej strony chciałem bardzo serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom! Stworzenie takiego filmu to nie w kij dmuchał i wiem dobrze ile pracy to kosztuje.
Nie wiem jak inni jurorzy, ale ja miałem naprawdę ciężki orzech do zgryzienia przy głosowaniu, bo każdy film miał w sobie coś, za co zasługiwał na oddanie na niego głosu. W końcu postanowiłem przyznać prywatnie od 1 do 5 punktów za pomysł i to samo za wykonanie. Zagłosowałem na filmy, które dostały najwięcej punktów w sumie w moim prywatnym rankingu. Starałem się być obiektywny i obejrzałem wszyskie filmy po kilka razy, bo naprawdę ciężko było się zdecydować.
Serdecznie gratuluję zwycięzcom! Odnoście nagród głównych, jak i nagród pocieszenia - skontaktuję się z Wami wkróce przez PW
Jeszcze raz dzięki wszystkim za włożoną pracę i udział w zabawie!