KONKURS Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł!
Też czekam. Bardzo chciałbym już zobaczyć te etiudy. Ja nie dałem rady czasowo - było zbyt ambitnie Wink
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
(18.01.2018, 10:34 UTC)Yautja napisał(a): Też czekam. Bardzo chciałbym już zobaczyć te etiudy. Ja nie dałem rady czasowo - było zbyt ambitnie Wink

Trzeba było jak ja - nieambitnie :Smile Jednak robienie filmów zajmuje masę czasu. Ja miałem zajawkę, że zrobie takie wskakujące napisy jak wpisywanie z klawiatury, ale jak się okazało że After Effect wcale nie jest taki podobny to Premiere jak myślałem i pewnie bym musiał spędzić dzień, żeby w ogóle ogarnąć program to się szybko poddałem. Jeszcze jakbym miał jakieś ambicje, żeby robić więcej filmów to bym się przyuczył, ale nie mam Smile
Odpowiedz
Mi oczywiście najlepszy pomysł wpadł do głowy po wysłaniu zgłoszenia :p
Odpowiedz
a mi po zgłoszeniu też wpadło do głowy parę poprawek jakie mógłbym wrzucićBiggrin a emocje rosnąBiggrin
Odpowiedz
UWAGA! OGŁASZAMY WYNIKI KONKURSU!

GRAND PRIX

zdobywa

AZORUS

za film

ELITE DANGEROUS TO MOJE HOBBY

NAGRODĘ ZA DRUGIE MIEJSCE

zdobywa

KRIS750PL

za film

PRAWA KEPLERA

NAGRODĘ ZA TRZECIE MIEJSCE 

zdobywa

OLO71

za film

ELITE DANGEROUS - RATUNEK

Pozostałe nadesłane filmy to:

Tactical_Sloth - ELEIA trailer 

oraz 

BATON - Gejzery

ZDECYDOWALIŚMY SIĘ PRZYZNAĆ ZA TE FILMY
NAGRODY POCIESZENIA W POSTACI

DOWOLNYCH FANTÓW 
ZE SKLEPU FRONTIERA
O WARTOŚCI DO 10 GBP

Te nagrody zasponsorowała Skrzydlata Husaria Smile

Ze swojej strony chciałem bardzo serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom! Stworzenie takiego filmu to nie w kij dmuchał i wiem dobrze ile pracy to kosztuje. 

Nie wiem jak inni jurorzy, ale ja miałem naprawdę ciężki orzech do zgryzienia przy głosowaniu, bo każdy film miał w sobie coś, za co zasługiwał na oddanie na niego głosu. W końcu postanowiłem przyznać prywatnie od 1 do 5 punktów za pomysł i to samo za wykonanie. Zagłosowałem na filmy, które dostały najwięcej punktów w sumie w moim prywatnym rankingu. Starałem się być obiektywny i obejrzałem wszyskie filmy po kilka razy, bo naprawdę ciężko było się zdecydować. 

Serdecznie gratuluję zwycięzcom! Odnoście nagród głównych, jak i nagród pocieszenia - skontaktuję się z Wami wkróce przez PW Smile

Jeszcze raz dzięki wszystkim za włożoną pracę i udział w zabawie!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
WooW ale fajne prace!
Odpowiedz
Gratulacje dla wszystkich!
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
Gratulacje dla wszystkich którzy wzięli udział :o)

PS. dziś wieczorem poszukam krawata na kolację, jestem pewny, że gdzieś miałem jeden....
Odpowiedz
Gratulacje panowie Smile
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Wow..... Yes yes.
Dziękuje bardzo za wyróżnienie!
Odpowiedz