Beta / Open Beta 2.4
(17.08.2017, 14:18 UTC)Biomm napisał(a): Czyli tak jak myślałem, będą musieli popracować nad balansem tych nowych używek

W przypadku PVE to nie jest takie złe. Ja uważam, że SILENT-RUNNING źle funkcjonuje, NPC oszukują cały czas podlatując i skanując, choć nas nie widać...

To by rozwiązało w części kłopot korsarzy w kosmosie, jednak przy PVP to będzie zabójstwo. SILENT-ZABÓJCY będą znowu bez problemów niszczyć i zabijać...
Odpowiedz
No mi głównie chodzi o PvP

PvE nie ingeruje w grę innych graczy Wink
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
Może ta synteza nie powinna być dostępna w sytuacji zagrożenia?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(17.08.2017, 15:06 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Może ta synteza nie powinna być dostępna w sytuacji zagrożenia?

Sam nie wiem. W sumie grieferów policja systemowa i tak nigdy nie obchodziła. A ostatnio jak próbowałem robić misje "pirackie", to była mordęga jak nie trafiło na anarchistyczny system.

Jednak faktycznie - teraz to policja już nikomu nie pomoże. A ja bym był za zwiększeniem wagi ochrony systemów. Niechby system HIGH SECURITY był bezpieczny nawet dla nieuzbrojonego TYPE-6. Ale to już chyba temat na inny wątek, na razie to się nie zmieniło.

Chociaż dawno nie latałem ale wydaje mi się, że jeszcze przyspieszyli pojawianie się statków policyjnych w HIGH-SECURITY. 
Czasami niemal natychmiast po otwarciu ognia. A zawsze zanim uda mi się unieruchomić nawet TYPE-6.
Odpowiedz
Gdzie mogę pobrać tą bete ?
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
Teraz to jest zamknięta beta, dostępna tylko dla tych wykupili odpowiednią opcję u FD.
Ktoś wspominał że potem przejdzie w otwartą, dopiero wtedy Steam pobierze pliki i launcherze pojawi się możliwość wejścia.
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz
(17.08.2017, 15:06 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Może ta synteza nie powinna być dostępna w sytuacji zagrożenia?

Bez przesady, to że ktoś będzie sobie mógł robić heatsinki to jeszcze nie jest zagrożenie, wszak Ty też możesz. Dodawanie syntezą 30% DPS do multikanonów jest od dawna i jakoś się gra nie rozsypała Smile
Mnie martwi, że znowu by trzeba biegać za różnymi matsami, żeby to wszystko mieć, a mi się zwyczajnie już nie chce.

Ktoś bierze udział w tym CG w beta dziś?
Odpowiedz
(17.08.2017, 15:40 UTC)Baton napisał(a):

Bez przesady, to że ktoś będzie sobie mógł robić heatsinki to jeszcze nie jest zagrożenie, wszak Ty też możesz. Dodawanie syntezą 30% DPS do multikanonów jest od dawna i jakoś się gra nie rozsypała Smile
Mnie martwi, że znowu by trzeba biegać za różnymi matsami, żeby to wszystko mieć, a mi się zwyczajnie już nie chce.

Ktoś bierze udział w tym CG w beta dziś?

Jak będę na becie to możemy polatać Smile Złapiemy się w grze albo na TS.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(17.08.2017, 15:40 UTC)Baton napisał(a): Ktoś bierze udział w tym CG w beta dziś?

Ja będę dopiero koło północy przed kompem, zanim mi się beta zassa to pewnie Wy już pójdziecie spać. A jutro też można robić tego CG? Bo jutro mam czas bez ograniczeń od południa

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
O ŁAŁ!

Ktoś lata na 5.1?

Przecież nie muszą już, a dalej dźwięki żyłują. Wlot do stacji to teraz efekt ŁAŁ x10. Biggrin
Odpowiedz