Pokaż swoją postać
A co mi tam...

[Obrazek: j1FzUc7.jpg]
Odpowiedz
Widzę dasketh, że mamy wieele wspólnego Biggrin

PS ja mam raider flight suit 5, tylko podczas robienia screenów jeszcze go w sklepie nie było; może jakaś wspólna operacja? Wink
Odpowiedz
Sami brodacze Smile
Odpowiedz
[Obrazek: k9hfQAX.jpg]
Odpowiedz
U mnie mały update, wymuszony przez kumpla, bo zrobił mi arta postaci, ale odmówił robienia tego ze szminką i cieniami oraz stwierdził, że bez sensu jest posiadanie jednego ślepego oka w czasach, w których można bezproblemowo wymienić je na nowe Tongue
.
.
.
Tylko Dasketh mnie rozumie Smile

[Obrazek: cfff3e0663.jpg]
Odpowiedz
(23.04.2017, 19:30 UTC)Calvarian napisał(a): zrobił mi arta postaci, ale odmówił robienia tego ze szminką i cieniami 

LOL?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(23.04.2017, 19:32 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(23.04.2017, 19:30 UTC)Calvarian napisał(a): zrobił mi arta postaci, ale odmówił robienia tego ze szminką i cieniami 

LOL?

No bo wysłał mi to niespodziewanie nie mówiąc wcześniej nic, a na mój komentarz, że" wszystko fajnie, ale gdzie szminka?" padło coś w stylu "mi to przez tablet by nie przeszło". No to ten... i tak jestem mu wdzięczny Biggrin
Odpowiedz
(23.04.2017, 19:32 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):

LOL?

Powołał się pewnie na klauzulę sumienia Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(23.04.2017, 19:39 UTC)Kyokushin napisał(a):
(23.04.2017, 19:32 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): LOL?

Powołał się pewnie na klauzulę sumienia Biggrin

Hahahahahaha! Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
[Obrazek: 7sJCovM.png]
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz