Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
ja bym sobie zyczyl troche realizmu , jak juz mamy tego avatara i skroja nam statek to poza ekranem z "kaboom" naszego statku przydalby sie tez escape pod wylatujacy z niego , dopiero potem ekran z insurane , rebuye itp..
W tej chwili to co jest to dla mnie takie malo logiczne , sklepali mnie , flaki fruwaja , ale jak zaplace to sie odradzam w stacji...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
(30.01.2017, 11:21 UTC)Yata_PL napisał(a): ja bym sobie zyczyl troche realizmu , jak juz mamy tego avatara i skroja nam statek to poza ekranem z "kaboom" naszego statku przydalby sie tez escape pod wylatujacy z niego , dopiero potem ekran z insurane , rebuye itp..
W tej chwili to co jest to dla mnie takie malo logiczne , sklepali mnie , flaki fruwaja , ale jak zaplace to sie odradzam w stacji...
Osobiście mam wrażenie że Frontier dodaje pewne rzeczy od du*y strony ;P. Uważam że bez space legs, nawet w najprostszej postaci, multicrew będzie bardzo mało realistyczne ;(. Chyba że się mylę i mnie pozytywnie zaskoczą!
Reputacja:
115
Platforma:
30.01.2017, 11:32 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.01.2017, 11:33 UTC przez Yata_PL.)
(30.01.2017, 11:25 UTC)Xeonary napisał(a): (30.01.2017, 11:21 UTC)Yata_PL napisał(a): ja bym sobie zyczyl troche realizmu , jak juz mamy tego avatara i skroja nam statek to poza ekranem z "kaboom" naszego statku przydalby sie tez escape pod wylatujacy z niego , dopiero potem ekran z insurane , rebuye itp..
Osobiście mam wrażenie że Frontier dodaje pewne rzeczy od du*y strony ;P. Uważam że bez space legs, nawet w najprostszej postaci, multicrew będzie bardzo mało realistyczne ;(. Chyba że się mylę i mnie pozytywnie zaskoczą!
no ja tak akurat nie uważam, najpierw musi powstac com. kreator , avatary a potem zabieramy sie za model ruchu 
fakt faktem ze pewne zeczy powinny wychodzic w jednym patchu ale jest jak jest i trzeba cieszyc sie z tego co mamy..
Reputacja:
115
Platforma:
30.01.2017, 11:45 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.01.2017, 11:50 UTC przez Yata_PL.)
(30.01.2017, 09:21 UTC)Baton napisał(a): ...na której by skorzystali w zasadzie tylko VR-owcy, więc się nie stanie na razie.
po cichu licze ze na 2.3 skorzystaja glownie VRowcy z ich swoboda rozgladania sie po kokpicie i skali 1:1 - przygody jak w Startreck, beam me up Scotty to the fighter yyy tzn Cmdrze Baton
(30.01.2017, 11:21 UTC)Yata_PL napisał(a): ja bym sobie zyczyl troche realizmu , jak juz mamy tego avatara i skroja nam statek to poza ekranem z "kaboom" naszego statku przydalby sie tez escape pod wylatujacy z niego , dopiero potem ekran z insurane , rebuye itp..
Z tego co pamiętam to jest wytłumaczone w którymś z pierwszych opowiadań - Twój skafander jest mini life podem z nav beaconem do twojej lokalizacji  jak będę miał czas to znajdę fragment.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
Jestem ciekaw czy to co pokazuje Star Citizen wpływa na decyzje Frontiera. Bo szczerze powiedziawszy multicrew w SC zrobiło na mnie przeogromne wrażenie, a moje pytanie brzmi, czy FDev podnosi sobie poprzeczkę jak widzi efekty pracy konkurencji?
Jak najbardziej Tak, Posunąłbym się jeszcze dalej : trzeba byłoby poczekać aż ktoś eskapa (oczywiście za nagrodą  ) odwiezie do najbliższej stacji, a jeśli brak chętnych (bo nikt nas nie lub  ) to po jakiejś czasie statki ratunkowe.
Qui desiderat pacem praeparet bellum
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Platforma:
CMDR: DRACOOLLA
(30.01.2017, 13:47 UTC)Xeonary napisał(a): Jestem ciekaw czy to co pokazuje Star Citizen wpływa na decyzje Frontiera. Bo szczerze powiedziawszy multicrew w SC zrobiło na mnie przeogromne wrażenie, a moje pytanie brzmi, czy FDev podnosi sobie poprzeczkę jak widzi efekty pracy konkurencji?
Spodziewam się, że obydwie firmy bacznie obserwują swoje wzajemne poczynania...w końcu celują w ten sam target...Tak ,czy inaczej myślę, ze na tym skorzystamy...
Liczba postów: 553
Liczba wątków: 2
Reputacja:
54
A ja obstawiam, że na początek będzie tylko kierowanie wieżyczkami ewentualnie pilotowanie fightera
|