Cyberpunk 2077

A tak serio, cieszę się, że wam się podoba, bo jest to robione właśnie dla was. Smile 
Dla mnie jest to powód do dumy. O7
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
(27.08.2018, 19:10 UTC)Yata_PL napisał(a): ogarnij sie - przedmowca pracuje w CD Projekt RED i Was ponownie trolluje Smile
https://forum.thewingedhussars.com/showt...70&page=22

Wejdź czasem na Discorda, to unikniesz alienacji Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Wiecie co, naprawdę słabe to video...
Najbardziej czego mi brakuje - hakowania - ci najemnicy podchodzą do drzwi i ta babka w "centrali " już mówi - otwarte! co za bzdura !! drzwi od mieszkania podłączone do sieci ? debilizm do kwadratu - rozumiem zamek elektroniczny itd. ale to się odkręca zewnętrzną pokrywę , podpina kabelki i kombinuje. Po kiego grzyba drzwi od mieszkania mają byc podłączone do sieci - chyba tylko po to żeby ułatwić agresorom atak...
Odpowiedz
Kiedy  NPC robi taki zwrot o 15 stopni, bo jego ścieżka tak zakłada. Sad
(bardziej płynnie proszę)

Sam w RL tak potrafię zrobić ale wcześniej dokładnie się rozglądam.
Bu....
Odpowiedz
(27.08.2018, 19:33 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Wiecie co, naprawdę słabe to video...
Najbardziej czego mi brakuje - hakowania - ci najemnicy podchodzą do drzwi i ta babka w "centrali " już mówi - otwarte! co za bzdura !! drzwi od mieszkania podłączone do sieci ? debilizm do kwadratu - rozumiem zamek elektroniczny itd. ale to się odkręca zewnętrzną pokrywę , podpina kabelki i kombinuje. Po kiego grzyba drzwi od mieszkania mają byc podłączone do sieci - chyba tylko po to żeby ułatwić agresorom atak...

Nie obejrzałeś całego, prawda? Smile
Odpowiedz
@MAGNUM354 - a wiesz Biggrin https://www.postscapes.com/wireless-door-locks/ - niektóre z nich mają funkcję unlock po sieci Smile A po co? Kilka powodów by się znalazło - przyjeżdża babcia z Chrzanowa, a Ty w pracy, albo dziecko kluczy zapomniało? Jak z bezpieczeństwem? ¯\_(ツ)_/¯
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
Drzwi mieszkania podłączone do sieci - mniejsze bezpieczeństwo.

Fenyl- jestem w trakcie oglądania Smile to tak na szybko . Smile

A i kolejna rzecz- wiem że nie jestem światowy i Angielski słabo znam - ale ta grę robią polacy - nie było możliwości udostepnienia game playa po polsku - czy to już taki wstyd po prostu ?

Obejrzałem i gdzie to hakowanie terminali ?
Odpowiedz
(27.08.2018, 19:56 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Drzwi mieszkania podłączone do sieci - mniejsze bezpieczeństwo.

Fenyl- jestem w trakcie oglądania Smile to tak na szybko . Smile

A i kolejna rzecz- wiem że nie jestem światowy i Angielski słabo znam - ale ta grę robią polacy - nie było możliwości udostepnienia game playa po polsku - czy to już taki wstyd po prostu ?

Obejrzałem i gdzie to hakowanie terminali ?

Nie, nie wstyd - brak ekonomicznego sensu tworzenia gameplaya po polsku.

A na co Ci hakowanie terminali, skoro masz hakowanie sieci poprzez jednego z jej członków?
Odpowiedz
Chce to.
Odpowiedz
@Muzzyx - a taki mały offtop. Do kogo uderzyć w CDP z ofertą budowy stoiska targowego dla Was?? To, które mieliście na Gamescom, to tak trochę wykonawcy nie wyszło. A że zajmuję się tym zawodowo (firma w której pracuję istnieje już ponad 20 lat), to chętnie bym jakieś stoisko dla Was zbudował Wink
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości