Opakowanie zastępcze Shout Box
A mi wczoraj spalił się zasilacz od lapka i się musiałem przenieść na Elite na Xbox na dłuższą sesję. O, matko! Ostatni raz tak przeklinałem przy grze w liceum jak zginąłem w Frontier: Elite II i się okazało, że ostatniego sejwa miałem sprzed pół dnia Tongue Na padzie nie da się w to grać! W ciągu kilkugodzinnej sesji, po każdym (KAŻDYM) wlocie do stacji musiałem szpachlować poszycie statku! W końcu się BARDZO zdenerwowałem i włączyłem sobie Halo Tongue
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Cześć Yautja,

ja sporo czasu grałem na padzie, ale po przesiadce na Hotasa, nie jestem już wstanie inaczej grać, człowiek szybko się do luksusu przyzwyczaja
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

mi właśnie poszły głośniki 5.1 sub z centrala wyzionoł ducha jutro jade go reanimować jak sie nie da to będe musiał kupić coś nowego ale w stereo i Rommie w tym mi pomoże BiggrinBiggrin
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
(17.10.2016, 12:10 UTC)SirAsgard37 napisał(a): mi właśnie poszły głośniki 5.1 sub z centrala wyzionoł ducha jutro jade go reanimować jak sie nie da to będe musiał kupić coś nowego ale w stereo i Rommie w tym mi pomoże BiggrinBiggrin

Pojedziesz do Rommiego to Ci przylutuje Wink
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

poważnie to myśle nad jakąś używka z głośnikami stereo aby nie były za duże to ma grać z tv i DVD więc po co przepłacać Biggrin
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
No problemo coś się znajdzie w rozsądnych pieniążkach.

przyznaję - zagrałbym
Wam też taki wolno wczytuje się tablica z misjami? I czasem(dość często) nie chce się wczytać?
Tak jest
(17.10.2016, 20:16 UTC)GutenbergPL napisał(a): Wam też taki wolno wczytuje się tablica z misjami? I czasem(dość często) nie chce się wczytać?

Często tak mam.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości