@QCIAK, na chwilę obecną, gdyby się pojawił FC byłby raczej jak taki megaship, na którym możesz lądować z możliwością skoku. Przynajmniej tak spekulowano, więc strata IMO niewielka. Jeśli to miałoby w jakiś sposób zaważyć na działaniu innych elementów ze względu na brak czasu, to jestem skłonny naprawdę odpuścić ten element na rzecz dopracowania innych
[img] ![[Obrazek: 0JzNnzN.jpg]](https://i.imgur.com/0JzNnzN.jpg) [/img]
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
Liczba postów: 300
Liczba wątków: 14
Reputacja:
53
Platforma:
CMDR: Muzzyx
.png) .png)
Moim zdaniem to dobrze, game development to nie kaszka z mleczkiem i jak na przykładzie mojej firmy mogę szczerze powiedzieć, lepiej jest czegoś nie wypuszczać na czas, jeżeli nie jest się tego w 100% pewien.
Nie śpieszy mi się aż tak, nawet gdyby trzeba było sobie zrobić przerwę od Elite, to z pewnością bym wrócił. Niech doszlifują co i jak trzeba. Liczę i wierzę, że im się uda.
Super duży bonus za szczerość wobec graczy. O7
Będę czekał na kolejne wieści.
Liczba postów: 396
Liczba wątków: 11
Reputacja:
44
Platforma:
CMDR: Qciak
@Mathias Shallowgrave Tak swoją drogą, to wrzuć to może na Elite Polska na FB. Tam dopiero będzie chaos w komentarzach
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 2
Reputacja:
39
Platforma:
CMDR: Galimathias
Ciekawe ile jeszcze moga to wszystko naciagnac, ale jak na razie daja rade chlopaki.
(31.08.2018, 20:08 UTC)Muzzyx napisał(a): Moim zdaniem to dobrze, game development to nie kaszka z mleczkiem i jak na przykładzie mojej firmy mogę szczerze powiedzieć, lepiej jest czegoś nie wypuszczać na czas, jeżeli nie jest się tego w 100% pewien.
Nie śpieszy mi się aż tak, nawet gdyby trzeba było sobie zrobić przerwę od Elite, to z pewnością bym wrócił. Niech doszlifują co i jak trzeba. Liczę i wierzę, że im się uda.
Szczerość to jedno, a nakręcanie Hype'u a potem wycofywanie się z obietnic to drugie. Wiadomo że nie napisali iż całkowicie porzucają ten projekt, ale jednak trochę niesmaku pozostaje zwłaszcza, że w znacznej mierze opierali promocję "Beyond" na tym właśnie aspekcie gry.
To tak, jakby CDP najpierw obiecał Ciri w podstawowym Wiedźminie 3, a potem stwierdził że doda ją dopiero w DLC, i jednocześnie nie potrafił określić czy w płatnym czy w darmowym. Nie chcę demonizować ani hejtować, ale mimo wszystko czuję się wyprowadzony w pole.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
Nowe potwierdzone info:
W Q4 nie będzie ani tego:
ani tego:
Natomiast część technologii użytej powyżej będzie zaimplementowana w Q4.
Żal
Qui desiderat pacem praeparet bellum
Liczba postów: 300
Liczba wątków: 14
Reputacja:
53
Platforma:
CMDR: Muzzyx
.png) .png)
(31.08.2018, 20:34 UTC)SEBA312 napisał(a): (31.08.2018, 20:08 UTC)Muzzyx napisał(a): Moim zdaniem to dobrze, game development to nie kaszka z mleczkiem i jak na przykładzie mojej firmy mogę szczerze powiedzieć, lepiej jest czegoś nie wypuszczać na czas, jeżeli nie jest się tego w 100% pewien.
Szczerość to jedno, a nakręcanie Hype'u a potem wycofywanie się z obietnic to drugie. Wiadomo że nie napisali iż całkowicie porzucają ten projekt, ale jednak trochę niesmaku pozostaje zwłaszcza, że w znacznej mierze opierali promocję "Beyond" na tym właśnie aspekcie gry.
To tak, jakby CDP najpierw obiecał Ciri w podstawowym Wiedźminie 3, a potem stwierdził że doda ją dopiero w DLC, i jednocześnie nie potrafił określić czy w płatnym czy w darmowym. Nie chcę demonizować ani hejtować, ale mimo wszystko czuję się wyprowadzony w pole.
Nie zgadzam się. Zapewne muszą zredagować co są w stanie zrobić i jak.
Skoro nie są w stanie określić marketingowo to znaczy, że jeszcze nie wiedzą i tyle. Kwestia oszacowania i korekty w planach. W artykule było jasno napisane, że będzie wkrótce więcej informacji - więc dopóki będą z nami szczerzy, będziemy wiedzieć na czym stoimy.
<uwaga żart> grunt to żeby nas nie zostawili... NA LODZIE.
![[Obrazek: 96326.png?1548872402]](https://inara.cz/data/sigs/96/96326.png?1548872402)
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 31
Reputacja:
81
Platforma:
CMDR: USSER-PL
Muahahaha
A na poważnie, jak siadam do ED to nie wiem kiedy wstanę.
|