KONKURS Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł!
Ja także staram się coś skleić, ale u mnie raczej będzie to w stylu elite dangerous, ponieważ to właśnie ta gra jest moim kosmicznym hobby.
Odpowiedz
Kurczę, strasznie żałuję, że nie dam rady zrobić tego, co chciałem. Powodem jest data - wpierw święta i wyjazd, a teraz za mało czasu i nauka do sesji ;/ A miałem już znajomych cosplayerów ogarniętych i scenariusz napisany. Ale najbliższy termin aby wyjechać do znajomych i coś nakręcić mam 20 Biggrin Może uda mi się coś zrobić na silniku jakiejś gry... Bardzo żałuję, bo konkurs super Smile
Odpowiedz
Wysłane!
Odpowiedz
(11.01.2018, 20:25 UTC)Tactical_Sloth napisał(a): Wysłane!

Doszło, dzięki!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
ależ to żmudne, już oczywiście żałuję, że się zgłosiłem Smile Dobra, wydusiłem z siebie coś, na mięso armatnie styknie - nawet kupiłem muzykę, żeby zobaczyć czym to się je, oczywiście zaraz Youtube zrobił claima i teraz autor się ma ustosunkować do 30 dni, zobaczymy jak to pójdzie.
Odpowiedz
Nasunęła mi się uwaga, myślę, że by było dobrze w tym jak i w przyszłych konkursach jakby osoby które zgłosiły film przez formularz dostawały jakieś potwierdzenie, że doszło. Przez PW albo tego maila którego użyli?
Odpowiedz
wysłane godzine przed czasem Tongue nie wiedziałem ze to tyle roboty Smile to moj pierwszy taki filmik. ale bawiłem się przy nim dobrze. Największy ubaw miała moja żona Biggrin Biggrin
Odpowiedz
Ja wczoraj wyslalem ok 16-17. Przez ten filmik to moja zona juz wkurzona byla. Co chwile pytala ile to jeszcze potrwa. Haha
Odpowiedz
W takim razie skoro termin nadsyłania filmików minął , chciałem pogratulować wszystkim którzy coś zrobili odważyli się wysłac. o7
Odpowiedz
Dzięki wszystkim, którzy podjęli wyzwanie i nadesłali filmy na konkurs! W sumie otrzymaliśmy 5 zgłoszeń. Wyniki ogłosimy tak szybko, jak to możliwe. 

@Baton - dzięki za sugestię, bardzo dobry pomysł.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz