KONKURS Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł!
(15.12.2017, 10:16 UTC)Baton napisał(a): Trochę mocne wyzwanie jest, bo robienie dobrej klasy filmów które mogą brać udział w konkursach to raczej głównie dla orłów, a ja się na przykład nie poczuwam, ale rozumiem, że skoro nagroda jest jaka jest to musiała być poprzeczka dość wysoko.
Ja się postaram wziąć udział w sensie mięsa armatniego bo na żadne wygrane nie liczę, ale ktoś musi docenić, że to wszystko organizowaliście Smile

Jeśli uda mi się coś sklecić to postaram się sprobowac, ale chyba tak jak kolega napisal w ramach "miesa" Biggrin
Odpowiedz
Ja już na 100% wezmę udział, bo mi głupio jak widzę jak się ludzie Hetmana czepiają na FF, to jest jakaś normalnie psychoza Smile Najlepszą metodą zadośćuczynienia za wysiłki jakie zostały w zorganizowanie tego wszystkiego będzie wzięcie udziału.
Teraz tylko pomysł..... i sfilmować... i sklecić do kupy.... olaboga ja nieszczęsny.
Odpowiedz
Baton nie zachęcaj ludzi do udziału, bo mniejsza szansa będzie na wygraną Wink
Odpowiedz
(17.12.2017, 12:29 UTC)Calvarian napisał(a): Baton nie zachęcaj ludzi do udziału, bo mniejsza szansa będzie na wygraną Wink

Jedynym sposobem, żebym cokolwiek w  tym wygrał jest zniechęcenie wszystkich innych do brania udziału.... pomyślmy... Wink
Odpowiedz
Ale Polak to taki ktoś że robi coś dopiero jak mu zabronisz Smile  Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Wink
Odpowiedz
Brzmi nieźle.
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
(17.12.2017, 17:27 UTC)Olo71 napisał(a): Ale Polak to taki ktoś że robi coś dopiero jak mu zabronisz Smile  Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Wink

Kurde Biggrin To musimy opracować jakąś wspólną taktykę, jeśli tylko nasza trójka weźmie udział, to każdy coś zgranie Wink Biggrin
Odpowiedz
Już tylko 2 tygodnie pozostały do końca konkursu - nagrody czekają! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
A jak tylko jedna osoba zgłosi film to rozumiem, że dostanie wszystkie nagrody?

Mnie na razie idzie słabo, zacząłem od ściągnięcia pirackiej kopii Star Wars, którą potem przyspieszyłem 100x żeby się zmieścić w limicie czasu i dodałem na początek napis "Film o Kosmosie", ale się potem wywaliło przy eksporcie i sobie dałem spokój, szukam teraz innych natchnień....
Odpowiedz
Będzie co robić przez najbliższy tydzień : ) Dzięki konkursowi dowiedziałem się również o owej społeczności, choć w Elite gram już od jakichś dwóch lat... Także cześć wszystkim!
Odpowiedz