Canonn otrzymuje własny mega-ship
Kto wie, kto wie, może Frontier robi przymiarki do oddania graczom większej kontroli?
Odpowiedz
(02.05.2017, 19:30 UTC)Xeonary napisał(a): Kto wie, kto wie, może Frontier robi przymiarki do oddania graczom większej kontroli?

Odpowiem: NieSmile
Odpowiedz
(03.05.2017, 06:52 UTC)2M1R napisał(a):
(02.05.2017, 19:30 UTC)Xeonary napisał(a): Kto wie, kto wie, może Frontier robi przymiarki do oddania graczom większej kontroli?

Odpowiem: NieSmile

Źródło? Czy po prostu znowu trollujesz?

Bo ja w jednym z niedawnych wywiadów na 100% słyszałem jednego z developerów, a może nawet i to był sam Braben, mówiącego o tym, że np. docelowo gracze mają mieć kontrolę nad capital shipami, w sensie dowodzenia nimi z mostka.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(03.05.2017, 07:25 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Bo ja w jednym z niedawnych wywiadów na 100% słyszałem jednego z developerów, a może nawet i to był sam Braben, mówiącego o tym, że np. docelowo gracze mają mieć kontrolę nad capital shipami, w sensie dowodzenia nimi z mostka.

Nie zdziwiłbym się, bo dowodzenie (czyli zarządzanie, bronie, systemy itd, coś na kształt MC ze strzelaniem z wieżyczek) wydaje się prostsze do zrobienia niż space legs, więc czemu nie Smile
Odpowiedz
mega-krasula o pojemności kilkudziesięciu tysięcy ton Smile
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Można rynek ryb zmonopolizować Smile
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX
Odpowiedz
(03.05.2017, 07:25 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(03.05.2017, 06:52 UTC)2M1R napisał(a): Odpowiem: NieSmile

Źródło? Czy po prostu znowu trollujesz?

Bo ja w jednym z niedawnych wywiadów na 100% słyszałem jednego z developerów, a może nawet i to był sam Braben, mówiącego o tym, że np. docelowo gracze mają mieć kontrolę nad capital shipami, w sensie dowodzenia nimi z mostka.
Stanowisk w MC tez miały być cztery. A samo MC było opisywane jako pełnoprawny rozbudowany ficzer który zmieni sposób gry. Tymczasem dostaliśmy opcjonalną minigierkę w "turrety" i przestawianie pipsa która i tak jest bezużyteczna.
Właśnie dlatego ze obserwuję rozwój gry "na własnej skórze" to znam mentalność developerow FD i jestem mocno sceptyczny co do ich wypowiedzi.
Odpowiedz
(03.05.2017, 21:02 UTC)2M1R napisał(a): Właśnie dlatego ze obserwuję rozwój gry "na własnej skórze" to znam mentalność developerow FD i jestem mocno sceptyczny co do ich wypowiedzi.
Powinieneś być sceptyczny, oni robią coś czego nie było nigdy więc dużo jest na zasadzie eksperymentu moim zdaniem. Ja nie chcę czekać aż się upewnią, że da się zrobić 4 x MC i to zaimplementują porządnie co im zajmie może kolejny rok. Już grę obserwujemy dwa lata, więc wiadomo, że zrobią to co się uda i nie należy oczekiwać, że dotrzymają terminu, bo nawet jeśli chcą to im może nie wyjść. Obiecać na 100% to Ci może Activision, że w Call of Duty 7 będą mieli żółte mundurki, w takie cos można uwierzyć Smile
Odpowiedz
(03.05.2017, 21:35 UTC)Baton napisał(a):
(03.05.2017, 21:02 UTC)2M1R napisał(a): Właśnie dlatego ze obserwuję rozwój gry "na własnej skórze" to znam mentalność developerow FD i jestem mocno sceptyczny co do ich wypowiedzi.
Powinieneś być sceptyczny, oni robią coś czego nie było nigdy więc dużo jest na zasadzie eksperymentu moim zdaniem. Ja nie chcę czekać aż się upewnią, że da się zrobić 4 x MC i to zaimplementują porządnie co im zajmie może kolejny rok. Już grę obserwujemy dwa lata, więc wiadomo, że zrobią to co się uda i nie należy oczekiwać, że dotrzymają terminu, bo nawet jeśli chcą to im może nie wyjść. Obiecać na 100% to Ci może Activision, że w Call of Duty 7 będą mieli żółte mundurki, w takie cos można uwierzyć Smile

Multicrew to było już w każdym Battlefieldzie Wink. Elite tak naprawdę nie jest jakiś cudem techniki, ani żadnym objawieniem. Ot po prostu robią space sima których jest mało.

Jak tam dalej mam nadzieję że będą mogli kontrolować gdzie ten Megaship się znajduje.
Odpowiedz
(03.05.2017, 21:35 UTC)Baton napisał(a):
(03.05.2017, 21:02 UTC)2M1R napisał(a):  oni robią coś czego nie było nigdy więc dużo jest na zasadzie eksperymentu moim zdaniem. Ja nie chcę czekać aż się upewnią, że da się zrobić 4 x MC i to zaimplementują porządnie co im zajmie może kolejny rok. 

MC na kilka osób to żadana nowość - tu masz sim lotniczy https://il2sturmovik.com/news/250/dev-blog-135/
https://www.youtube.com/watch?v=RkQRnzQNKOQ
w tym boombowcu sa 3 miejsca dla gunnerów + 1 bombiarz + 1 pilot, kazdy ma swoje miejsce lub wiezyczke z działkiem - żadnych uproszczeń
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz