Będzie zwrot kasy za zakup GTX 970!!!!
Rommie, ale my dostaniemy 30$ (wystarczy się przeprowadzić do US jakby co) i jeszcze mogliśmy ukraść Tomb Raidera , a Wy figa i figa Smile
Odpowiedz
Tak będziesz miał Tomb Ridera i zagrasz w 15FPS Wink lub 800x600 Wink

Bez urazy - to dla beki napisałem Wink
Odpowiedz
Cieszę się, że mi wyjaśniłeś Rommie, że żartowałeś bo już dzwoniłem na policję, że mnie nękasz Wink

Tak naprawdę mnie obchodzi tylko jedno, czy jak kupię ATI to będę znajdował więcej Earth-likeów ??????????
Odpowiedz
Rommie, nie ma co się dzielić na NV'owców i ATI'kowców. Każdy wybiera sprzęt od firm według własnego uznania i doświadczenia. No właśnie, doświadczenia, ja od roku 2001 kupowałem karty graficzne ATI i z przykrością muszę stwierdzić że muchy tak często nie padają jak padały mi te karty.
Może inni ATI'kowscy mają inne doświadczenia, i pewnie tak jest, ja natomiast na podstawie swoich nie mogę powiedzieć na ta firmę dobrego słowa. I kto ma rację? Pewnie mam ja i mają ją Ci ATI'kowcy którzy się na swoich kartach nie zawiedli.
Obecnie mam GF 770 Zotaca i powiem Ci, że jeszcze żadne ATI mi tyle nie wytrzymało. A zmieniłem na NV bo moja cierpliwość do ATI przez 13 lat trochę się wyczerpała, a jeśli chodzi o firmy to miałem przekrój od ASUSa przez Gigabyte'a aż po MSI.

Ale to tylko moje doświadczenia i moja opinia Smile.

(01.08.2016, 18:23 UTC)Baton napisał(a): trzeba zrobić ankietę czy Dyoda ma 970 Smile

Doskonały pomysł Biggrin DYoda może nie być świadom tego czy ma czy też nie ma 970 Tongue. Ale my mu chętnie podpowiemy Biggrin
Odpowiedz
To są jacyś "my" i "oni", "nvidiowcy" i "atiowcy"? Surprised

Ja myślałem, że są gracze, którzy grają w gry...
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(01.08.2016, 19:09 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): To są jacyś "my" i "oni", "nvidiowcy" i "atiowcy"? Surprised

Młody i naiwny... Biggrin
Odpowiedz
(01.08.2016, 19:09 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): To są jacyś "my" i "oni", "nvidiowcy" i "atiowcy"? Surprised

Od lat na forach jest gównoburza na ten temat Wink
Ja mam Ati i w sumie prawie od zawsze mam ati żadna mnie nie zawiodła natomiast Nvidia mnie zawiodła na Riva TNT II oraz na 7950GX2 i to mi wystarczyło ;Wink
Po za tym lubię Ati bo są takie ciepłe i tak dużo żrą prądu że aż sąsiadowi faza siada gdy odpalam Elite Wink
Odpowiedz
(01.08.2016, 19:19 UTC)Rommie_PL napisał(a): Po za tym lubię Ati bo są takie ciepłe i tak dużo żrą prądu że aż sąsiadowi faza siada gdy odpalam Elite Wink

I wszystko jasne Biggrin Rommie style Biggrin.
Gdy sąsiadowi siada faza, gdy przygasają latarnie na ulicy, gdy światła gasną w całym mieście znaczy to jedno... Rommie włącza kompa Biggrin Wink.
Odpowiedz
(01.08.2016, 19:25 UTC)Quarion napisał(a):
(01.08.2016, 19:19 UTC)Rommie_PL napisał(a): Po za tym lubię Ati bo są takie ciepłe i tak dużo żrą prądu że aż sąsiadowi faza siada gdy odpalam Elite Wink

I wszystko jasne Biggrin Rommie style Biggrin.
Gdy sąsiadowi siada faza, gdy przygasają latarnie na ulicy, gdy światła gasną w całym mieście znaczy to jedno... Rommie włącza kompa Biggrin Wink.
Masz Repa !! :Smile
I o to właśnie w Ati chodzi, odpalasz gre i wszyscy na dzielni o tym wiedzą !
szacun +10 Wink
Odpowiedz
A ja mam amige 500+ i łykam was jak chce BiggrinBiggrin LOL
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
Odpowiedz