Spotkanie Husarskie - Warszawa
No to już lepiej, i metro bliskoBiggrin , tylko czy czekamy na koszulki czy każdy z nas z miniaturą cuttera w dłoni przychodzi ?
Odpowiedz
(11.05.2016, 18:08 UTC)Scott Scale napisał(a): Ja bym plener wolał, knajpy są be, ciemno tam i ludzie alkohol piją, fuj, fuj!

Racja, a jeszcze może być nadymione i duszno... Dodgy

Quarion, gadaj jak tam jest naprawdę.... Wink weganie przychodzą? Tongue
Odpowiedz
(11.05.2016, 18:25 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(11.05.2016, 18:08 UTC)Scott Scale napisał(a): Ja bym plener wolał, knajpy są be, ciemno tam i ludzie alkohol piją, fuj, fuj!

Racja, a jeszcze może być nadymione i duszno... Dodgy

Quarion, gadaj jak tam jest naprawdę.... Wink weganie przychodzą? Tongue

Jest jedno osobne pomieszczenie dla palących Ty hipokryto Wink Biggrin (przy mnie palił) albo pali się na zewnątrz. Weganie nie wiem czy przychodzą (ale masz duże porcje dobrych frytek Smile) , są tam różni ludzie różnych poglądów i zainteresowań. To jest tam właśnie fajne, nie ważne czy przyjdzie punk czy metal czy zwykły szary człowiek,  jak jest koncert wszyscy rewelacyjnie się bawią. Jak koncertu niema to i tak jest fajna atmosfera choć zwykle każdy spędza czas we własnym gronie Smile. Jedyny minus to to, że pub nie jest za duży.

Duży plus: można zdobyć autograf Niedźwiedzia Janusza, który prowadzi ten przybytek Biggrin O ile akurat będzie Tongue

Odpowiedz
O przepraszam, to był tylko "elektroniczny morderca" - przed normalnymi fajami uciekam... od jakiś 4 lat.
A nawet jak kiedyś paliłem normalne, to nie w samochodzie i nie w domu - Tongue
Odpowiedz
Popieram e-palenie Smile
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
To się chyba nazywa wapping a nie palenie ? ?
Odpowiedz
To ja proponuje plener koło Krakowa Biggrin ... ktoś się pisze, na pewno Scoot na rowerze przybędzie Tongue
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(12.05.2016, 11:57 UTC)szarik napisał(a): To ja proponuje plener koło Krakowa Biggrin ... ktoś się pisze, na pewno Scoot na rowerze przybędzie Tongue

Jest parę opcji, ale to może w osobnym wątku Wink
Odpowiedz
(12.05.2016, 10:57 UTC)Myr0n napisał(a): To się chyba nazywa wapping a nie palenie ? ?

Vaping, od vapor, czyli para wodna Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Jak napisaliscie zeby spotkanie przeniesc bardziej na poludnie to pomyslalem o Barcelonie Biggrin, wtedy to bym sie nawet wybral :p
Odpowiedz