Ankieta: Jesteś zainteresowany/a udziałem?
Ankieta jest zamknięta.
Tak
80.39%
41 80.39%
Nie
19.61%
10 19.61%
Razem 51 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Dookoła świata - wielki konwój SRV!
Ja już na miejscu Biggrin Niestety jutro późno kończę pracę więc będę Wam towarzyszył na streamie w miarę możliwości. Doskonały event i na prawdę świetna wyprawa. Po pierwszych godzinach jazdy nie myślałem że wytrzymam do końca a teraz mam ochotę na powtórkę Biggrin. Wjechałem z pełną pompą, maksymalna prędkość w locie 81 więc uważajcie na wjeździe do Hahulca. Bardzo dziękuję wszystkim za wyśmienitą zabawę i oczywiście Mathiasowi za pomysł, organizację i relację na twitchu. 
Foteczka z punktu zero Smile 

[Obrazek: UnooW9W.jpg]
Pora wracać i pomóc mieszać bigos.
Życzę udanego świętowania zakończenia wyprawy Husarze!
[Obrazek: 114138.png]
Odpowiedz
Ja też gotowy na dzisiejszy finał. Czekam 22km od celu.
[Obrazek: n15xHn7.png]

Niestety komuś się nie udało.
[Obrazek: 7G9bNMO.png]

Odpowiedz
Dojechałem, razem z Kriztozzem! Na miejscu czekał FrankDolas z zapasem browców Biggrin Towarzyszył nam też BayWatch

[Obrazek: MLDGqck.png]

To była naprawdę szalona ekspedycja! Planetka udała się znakomicie, przez szybką rotację krajobraz i niebo cały czas się zmieniały. Topografia była też zmienna - ale i wymagająca. A to góry, a to kratery, a to lodowa skorupa na biegunach, a to Kraina Wąwozów... 

Cała podróż zajęła około 50 godzin. Nie wiem niestety, ile dokładnie kilometrów pykło, ale myślę, że między 3800 a 4000. 

To naprawdę nie lada wyzwanie i duży szacun dla wszystkich, którzy wytrwali i ukończyli: Randario, Frank Dolas, Hattor i Kriztozz. Transzendentale - życzę wytrwałości! Mam nadzieję, że uda się dojechać Smile

Odznaki za ukończoną ekspedycję przyznam wkrótce - gratulacje! To naprawdę unikat.

[Obrazek: nSL7NYd.png]
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Wniosek który wynoszę z tego wydarzenia jest taki: "wierzę w wielkości między systemami, które można by pokonać bez hyperspace jump'u tylko trwały by latami, ponieważ planeta naprawdę jest taka duża" (choć to tylko mały księżyc)

(24.03.2021, 23:35 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Transzendentale - życzę wytrwałości! Mam nadzieję, że uda się dojechać Smile

Dzięki Smile właśnie biegun płd. przekraczam
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
Dzięki właścicielu [TWH] Transporter KHJ-3TH! Smile Miałem przygodę na wyprawie, a właściwie trzy, nazywają się SRV i potrafią pufnac w nieodpowiednich momentach. Na szczęście spisałem koordynaty i udałem się na rzeczony lotniskowiec uzupełnić łaziki. Gdyby nie to, nie mógłbym kontynuować wypadu. Stawiam świńskiego ryja po powrocie  Coffee_cup
Odpowiedz
Odznaki uroczyście nadane!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
[Obrazek: Uj9lJ9O.jpg]
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Wczoraj nareszcie udało mi się wjechać na szczyt w kraterze granicznym. Jakieś 3 dni mi to zajęło, po kilka godzin prób podjazdów, największe wyzwanie w całej wyprawie, ale było warto Smile
Odpowiedz
Ło Panie, gratulacje! Tam wjechać to na serio jest wyzwanie.
[Obrazek: 114138.png]
Odpowiedz
(30.03.2021, 11:28 UTC)Transzendentale napisał(a): Wczoraj nareszcie udało mi się wjechać na szczyt w kraterze granicznym. Jakieś 3 dni mi to zajęło, po kilka godzin prób podjazdów, największe wyzwanie w całej wyprawie, ale było warto Smile

Gratki Biggrin 
A mówiliśmy z Frankiem, że będzie ciężko . Stormy_cloud
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz