Elite: Beyond - Chapter One - UPDATE 3.04 - 26/03
Mnie po 3.0.3 wysyłanie wiadomości do innych zaczęły się sypać.
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
U mnie się nie sypie , ale zauważyłem że jak otwieram panel z misjami to trwa to dłuuugo , zawsze było 2-5 sek. teraz około 15-20.
[Obrazek: 86366.png]
Odpowiedz
UPDATE 26/03
Wersja Bryond: 3.04
Patch Notes: KLIK
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Podniesiono wypłaty za misje transportowe dla Wingów. Zmniejszono również ilość cargo do przewiezienia. - lol, przecie już było nieźle
Odpowiedz
ŁAŁ

764 skoki (moim ASPem) trasa 20 000 LY wyznaczona w mniej niż minutę

kiedyś czasami tyle ładowało maxymalną 1k Ly

TO dobrze wróży na przyszłość.
Odpowiedz
Witam. Mam problem z panelem komunikacyjnym. mogę jedynie pisać wiadomości na lokalnym czacie a o przechodzeniu na pozostałe opcje panelu mogę zapomnieć. Mam kilka wiadomości do odczytania ale nijak nie mogę ich otworzyć. I tu moje pytanie czy ja mam coś z ustawieniami czy coś się popsuło po aktualizacji? Gram na PC
Odpowiedz
[TAB] przełącza pomiędzy trybami pisania
a jeśli potrzebujesz wejść na inną zakładkę np. z wiadomościami to po wciśnięciu 2 > zamiast pisać , wciskasz [ESC] > blokuje to opcję pisania i wtedy za pomocą E przechodzisz na inne zakładki.

Możesz też sobie w menu ustawić żeby po właczeniu 2 nie przechodziło od razu do pisania tylko po prostu otwierało okno komunikatora - nie pamietam tylko czy ustawiało się to w ostatniej zakładce panelu komunikacji ( taka zębatka czy raczej jej połowa ) czy w opcjach gry .
Odpowiedz
Dzięki za odpowiedź. Mimo to dalej nie mogę poruszać się po zakładkach komunikatora.... najwyraźniej czeka mnie reinstalacja gry...
Odpowiedz
a może grzebałeś przy klawiszologi w ustawieniach? może przestawiłes klawisze nie przy tej opcji i teraz masz inne guziki do poruszania się po komunikatorze?
Odpowiedz
Nic nie kombinowałem z klawiszologią, i tak korzystam z pada do x boxa. W pozostałych panelach bez trudu przemieszczam się pomięndzy zakładkami tylko z komunikacyjnym mam problem.
Odpowiedz