RootsRat - inny wymiar grania - kanał YouTube - ZAPRASZAM!
(24.01.2018, 13:12 UTC)Muzzyx napisał(a): Jako, że mam paru znajomych którzy prowadzą własne kanały na youtubie przede wszystkim mam jedną radę:

Nie poddawaj się, jeśli nie będziesz miał dużo wyświetleń etc. Najważniejsze jest, żeby to Tobie sprawiało frajdę robienie tego, a prędzej czy później samo się rozwinie.

Powodzenia - z pewnością odwiedzę kanał! Smile

Dzięki - spokojnie, mam sporo entuzjazmu, pomysłów i planów na rozwój kanału, więc raczej nie zamierzam się poddawać, szczególnie, że włożyłem w projekt sporo pracy przez ostatnich kilka tygodni Smile

Mam nadzieję, że filmy się spodobają!

(24.01.2018, 13:44 UTC)Yata_PL napisał(a): mala nieścislosc „Lands of Lore” nie ukazalo sie na amidze.. Moze chodzilo o serie Eye of Beholder ( 1,2) ?

Aaaa, faktycznie! To był PC w takim razie. No cóż, starość nie radość - pamięć już nie ta Biggrin

Nota bene kupiłem ostatni LoL na GOG-u i w planach mam również retro Let's Play tej gry, ale to raczej plan na przyszłość, a nie na najbliższy czas Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: RootsRat - inny wymiar grania - kanał YouTube - ZAPRASZAM! - przez Mathias Shallowgrave - 24.01.2018, 13:49 UTC