03.01.2018, 09:17 UTC
Ja tam się ani nie zniechęcam, ani nie nakręcam
Na chwilę obecną, po zawodzie związanym z 2.4, po prostu czekam co przyniesie 2018. W Elite na razie jakoś nie chce mi się grać, nie włączałem gry od ponad miesiąca, a i to tylko po to, żeby rozegrać walki z Asów i na ten jeden event pomocy dla Plejad.
Trochę mnie już ciągnie do gry, ale nie na tyle, żeby ją odpalić. Nie straciłem jeszcze nadziei, ale jak piszę, jestem raczej neutralnie nastawiony i ta pasja do Elite, którą od kultywuję od lat 90-tych zaczyna powoli zanikać.
Na pewno po Q1'18 polecę na eksplorację, bo do niej trochę tęsknię, ale chcę poczekać na nowe planety.
Na chwilę obecną, po zawodzie związanym z 2.4, po prostu czekam co przyniesie 2018. W Elite na razie jakoś nie chce mi się grać, nie włączałem gry od ponad miesiąca, a i to tylko po to, żeby rozegrać walki z Asów i na ten jeden event pomocy dla Plejad. Trochę mnie już ciągnie do gry, ale nie na tyle, żeby ją odpalić. Nie straciłem jeszcze nadziei, ale jak piszę, jestem raczej neutralnie nastawiony i ta pasja do Elite, którą od kultywuję od lat 90-tych zaczyna powoli zanikać.
Na pewno po Q1'18 polecę na eksplorację, bo do niej trochę tęsknię, ale chcę poczekać na nowe planety.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)