08.10.2017, 20:22 UTC
1.
Popieram prośbę o wpadnięcie na TS
Ja osobiście latam na eksplorację właśnie dla samotności i wtedy co prawda omijam TS, ale jeśli Ci się nudzi, to wpadaj śmiało, na pewno luźna gadka uprzyjemni podróż.
2.
Jeśli masz drugi monitor, to na okres monotonnego skakania (bo nie zawsze mamy ochotę odkrywać, czasami po prostu chcemy przebyć jak najdłuższą drogę) polecam jakiś serial.
3.
Koniecznie zaznacz sobie neutronówki na mapie w zakładce nawigacji. Nieco powyżej SagA* zaczyna się neurostrada, która zaprowadzi Cię w pobliże Bańki o wiele szybciej - mam nadzieję, ża masz AMFU, bo skoki neutronowe niszczą FSD, ale warto, bo np. skok mojego Aspa zwiększał sie wtedy z 48 LY do 168 LY. Teraz jest jeszcze łatwiej, bo gra wytycza sama całą trasę uwzględniając właśnie gwiazdy neutronowe.
Popieram prośbę o wpadnięcie na TS
Ja osobiście latam na eksplorację właśnie dla samotności i wtedy co prawda omijam TS, ale jeśli Ci się nudzi, to wpadaj śmiało, na pewno luźna gadka uprzyjemni podróż.2.
Jeśli masz drugi monitor, to na okres monotonnego skakania (bo nie zawsze mamy ochotę odkrywać, czasami po prostu chcemy przebyć jak najdłuższą drogę) polecam jakiś serial.
3.
Koniecznie zaznacz sobie neutronówki na mapie w zakładce nawigacji. Nieco powyżej SagA* zaczyna się neurostrada, która zaprowadzi Cię w pobliże Bańki o wiele szybciej - mam nadzieję, ża masz AMFU, bo skoki neutronowe niszczą FSD, ale warto, bo np. skok mojego Aspa zwiększał sie wtedy z 48 LY do 168 LY. Teraz jest jeszcze łatwiej, bo gra wytycza sama całą trasę uwzględniając właśnie gwiazdy neutronowe.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)