04.10.2017, 20:58 UTC
MAMY TO!
Dzięki TYTANICZNEMU wysiłkowi wielu pilotów udało nam się dostarczyć wymaganą ilość alkoholu i nasz Bar 11 Parseków wkrótce pojawi się na orbicie 6. planety systemu HIP 110028. Stanie się to za tydzień-dwa, wg słów Steve'a Kirby, lead designera zajmującego się CG-tami. Od razu zapraszam więc wszystkich pilotów do odwiedzin nowej lokacji i wychylenia szklaneczki czegoś mocniejszego. Pierwsza kolejka na koszt firmy

Chciałem serdecznie podziękować wszystkim Komandorom, którzy zaangażowali się w pomoc - zwycięstwo kilka razy wisiało na włosku i liczyła się dosłownie każda dostarczona tona!
Tutaj pamiątkowe zdjęcie pilotów, którzy razem ze mną wytrwali i do samego końca wozili towar do Zander Dock - zostało ono zrobione około 5 rano czasu polskiego, krótko po zakończeniu naszego CG. To była niezapomniana noc, Panowie. Dzięki Wam za nią.
Od lewej: Cmdr Elena Green, Cmdr Doom_days, Cmdr Sopel Krol (Sopel w zasadzie wcześnie się obudził i wpadł akurat na zakończenie CG), Cmdr Fenyl de Lechia, Cmdr Ryba Ponad Kilo, Cmdr Valsione (który za swoje poświęcenie w tym CG dostał natychmiastowy awans do rangi Husarza - gratulacje!)
Na landing padzie ja, a obok kontenery z WÓDĄ, którymi zostałem obsypany

--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)