24.08.2017, 01:11 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2017, 03:21 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
::DATA 24 SIE 3303
-EOF
::SYSTEM HR 1185
::LOKACJA MEGASTATEK "THE INDRA". ORBITA CZWARTEJ PLANETY.
Ale cyrk, niech mnie kule biją. Spiski jakieś... No ale nic to, my do przodu.
Znowu jestem w drodze do Palina. Ale tym razem nie chodzi o żadne badania, tylko o usługi inżynierskie. Odpaliłem niedawno Neverrmorre - Pythona rdzewiejącego w dokach na Meskalinie, od kiedy Poharatana została moją główną jednostką operacyjną.
Ale do nadchodzącej operacji budowy 11 Parseków na orbicie husarskiego ELW-a będę potrzebował mniejszego statku, a biorąc pod uwagę okoliczności, Python się do tego najlepiej nada. Stan, w jakim go zdezaktywowałem nie był tragiczny, ale niektóre moduły musiałem wymienić. Teraz nadszedł czas na odwiedziny kilku Inżynierów.
Dziwne osobistości, swoją drogą. Jestem pewien, że większość z nich macza palce w jakichś międzygwiezdnych intrygach i skrywa jakieś grubsze tajemnice, że o dostępie do informacji nie wspomnę. No ale czasami trzeba z nimi się dogadać.
Palin przynajmniej nie jest taki zły, w miarę normalnie można się z nim porozumieć, ale podejrzliwy strasznie. W sumie nic dziwnego po tym, co go spotkało.
A ja czekam na transport Nevermorre z Haerki do bazy planetarnej poniżej. W międzyczasie szlajam się po Indrze. Rzadko bywam na Megastatkach, więc jest szansa na mały odpoczynek w nowym miejscu. Kupiłem już nowy kombinezon:
![[Obrazek: zKtOtf4.jpg]](http://i.imgur.com/zKtOtf4.jpg)
W zasadzie tylko dlatego mam czas, aby zaktualizować dziennik pokładowy, bo wróciłem na statek się przebrać. Wpadnę jeszcze do jakiegoś sklepu z pamiątkami - widziałem niedawno w Galnecie cały układ słoneczny do kokpitu. Może trafię gdzieś tutaj. A później chyba odwiedzę kilka barów, ciekawe jakie wynalazki tutaj serwują...?
-EOF
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)