(10.06.2017, 04:43 UTC)Baton napisał(a): Ja się nie podejmuje opisać, zostawię tu film z tym jak to działa w ślizgu (nie wiem skąd leniwy wonsz, coś co leci 2,5 km na sekundę to za cholere nie jest leniwe, polecam filmik o racer snakes - film ), natomiast zostawię to nagranie polowania sprzed kilku dni, 10 minut z życia łowcy gejzerów przyspieszone do trzech, końcowy moment zaczyna się około 2:20 jak ktoś się nie chce nudzić.
Jakbyś leciał moją Anakondą z silnikami 4D i próbował "wycyrklować" nad kanion w Orbital Cruise to byś wiedział dlaczego "leniwy wonsz".
(10.06.2017, 03:34 UTC)GutenbergPL napisał(a): ŻĄDAMporządnego poradnika, może być krótki, taka kompilacja - pyknięcia, taktyka szalonego węża(czy tak jakoś) - podajcie na tacy, tak aby lenie(takie jak ja) mogły po prostu polecieć i poszukać.
Gratuluje i zazdroszczę odkryć.
Powoli płodzę, ale powoli bo na razie cały czas nabieram doświadczenia żeby pierdół nie opowiadać w poradniku. Bo w planach mam taki delikatnie większy poradnik niż tylko sam ślizg na wonsza, tak żeby zachęcić innych do przyłączenia się i opierniczenia wspólnie całej galaktyki z gejzerów.
@Baton - co z tym księżycem gdzie widziałeś POI przed pyknięciem? Ice czy Rocky?

.png)
porządnego poradnika, może być krótki, taka kompilacja - pyknięcia, taktyka szalonego węża(czy tak jakoś) - podajcie na tacy, tak aby lenie(takie jak ja) mogły po prostu polecieć i poszukać.