02.06.2017, 12:32 UTC
(02.06.2017, 09:58 UTC)Christian napisał(a): Ja uzywam riftcat a telefon chlodze wiatraczkiem. Wszystko dziala elegancko, jest efekt woow. Zastanawiam sie, czy jak kupie htc to bedzie super woow, czy utopie pieniadze bo nie bedzie roznicy. Glownie chodzi mi o jakosc, ostrosc obrazu, nie zalezy mi na kontrolerach
Ja najpierw bawiłem się Google Cardboard. Po przesiadce na Gear VR było WOW! Po przesiadce na Vive było OMFGWOOOOW!
Polecam, różnica jest naprawdę spora - a obraz w Vive można jeszcze podkręcić przez supersampling.
(02.06.2017, 10:21 UTC)Baton napisał(a): Czy ktoś z waszych znajomych był pod wielkim wrażeniem po przetestowaniu u Was? Nie chodzi mi o zapaleńców którzy od razu biegną kupować, ale o takich zwykłych ludzi, jaka jest ich reakcja? Bo ja zazwyczaj jestem zaskoczony, że nie robi to na ludziach za dużego wrażenia, z moich doświadczeń to ludzie po prostu mówią, że to fajne i tyle. Na kobietach w zasadzie nie robi żadnego wrażenia, bardziej są przestraszone, że im zepsuje fryzurę i makijaż
W większości wszyscy są zachwyceni. Dzieciaki (znajomych) jednak mniej - dla nich to w większości kolejny gadżet.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)