17.04.2017, 01:34 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2017, 01:59 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
::DATA 17 KWI 3303
::SYSTEM HR 1185
::LOKACJA BAZA PLANETARNA CERES TARN
Co za dzień! A właściwie dwa dni... Wczoraj podczas badań naukowych, które z Komandorami Assarinem i Patrykuzzem przeprowadzaliśmy nad pierwszą odkrytą kolonią Skorupiaków (Merope, planeta 5C), tuż obok nas pojawił się Cmdr Quinto Vel Daemonium i bez ostrzeżenia zaatakował nasze zaparkowane nieopodal statki, po czym zniszczył nasze łaziki.
Statki mój oraz Cmdra Patrykuzza zostały całkowicie zniszczone. Na szczęście Cmdr Assarin zdołał odesłać swój statek na orbitę planety.
Po całym zdarzeniu Cmdr Quinto oddalił się z miejsca zdarzenia.
Oto zapis video z całej akcji:
Po całym zdarzeniu Cmdr Quinto oddalił się z miejsca zdarzenia.
Oto zapis video z całej akcji:
Po tym zdarzeniu wystawiłem kontrakt na zniszczenie statku Cmdra Quinto. Dzisiaj kilku Husarzy wzięło udział w polowaniu w Plejadach. Koniec końców udało się go dopaść. Cdmr Qiuinto stoczył honorową walkę z Fechmistrzem Kyokushinem - z której wyszedł niestety zwycięsko. Podniosłem nagrodę z 10 do 20 mln Kredytek i postanowiłem, że jednak sam zaprzestanę polowania, obawiam się bowiem, że walka z tak doświadczonym pilotem nie skończyłaby się dla mnie dobrze.
Najgorsza w tym wszystkim jest śmierć mojego druha - Danilo Dunna, który zginął w ataku. Danilo pod moją komendą dochrapał się rangi Mastera i zapowiadał się na bardzo dobrego pilota. Niestety, nie zasiądzie już nigdy za sterami...
-EOF
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)