12.04.2017, 02:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2017, 02:17 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Po spędzeniu paru godzin z nowym patchem muszę powiedzieć, że coraz bardziej mi się podoba. Dwie sesje Multi Crew (dzięki Shinzo i Elena) pokazały, że to niby nic to naprawdę spory fun, a w zasadzie byliśmy tylko na RES-ie. Ale jest coś naprawdę fajowskiego we wspólnym lataniu myśliwcami i statkiem matką czy wcielenie się w rolę działowego. Wyobrażam sobie np. atak na bazę - jedna osoba w swoim łaziku, dwóch kumpli w myśliwcach w Multi Crew i trzeci w dużym statku-matce. Myślę, że wbrew pozorom, MC daje całkiem nowe możliwości, jeśli chodzi o ciekawy gameplay. Tylko - jak zwykle w Elite - trzeba sobie samemu stworzyć do tego content (ale w tym jesteśmy dobrzy, jako grupa).
Kosmetyczne rzeczy, typu nowa kamera, awatary postaci oraz nazwy statków dodają smaczku grze i spajają jej świat, czyniąc go bardziej wiarygodnym - znowu takie niby nic, a jednak sporo daje jeśli chodzi o przyjemność z gry. Dzisiaj na RES-ie latałem myśliwcem Shinza na kamerce i walczyłem z takiego widoku. Nie było łatwo, ale frajda nieziemska. Zabawa nową kamerką, podczas kiedy Shinzo i Elena pozbywali się kolejnych statków Wanted, też super frajda.
A tu jeszcze są te nowe chained-misje do sprawdzenia, nowe lokacje, mega-shipy, bazy w asteroidach i oczywiście <tajemnica>. Jak dotąd byłem w miarę neutralnie nastawiony do 2.3, to teraz zaczynam dostrzegać, gdzie tkwi potencjał i siła tego patcha. Tak że możecie sobie narzekać, malkontenci, i szerzyć swoją pesymistyczną wizję
Ja w tym czasie zamierzam się dobrze bawić
W Poharatanej mam dwa wolne miejsca, jak ktoś będzie chciał wpaść w odwiedziny i postrzelać na RES-ie czy zapolować na jakiegoś pirata w naszych systemach - zapraszam 
P.S. Do decali został dodany bardzo fajny odblaskowy efekt - świetnie teraz wyglądają na karoserii!
Kosmetyczne rzeczy, typu nowa kamera, awatary postaci oraz nazwy statków dodają smaczku grze i spajają jej świat, czyniąc go bardziej wiarygodnym - znowu takie niby nic, a jednak sporo daje jeśli chodzi o przyjemność z gry. Dzisiaj na RES-ie latałem myśliwcem Shinza na kamerce i walczyłem z takiego widoku. Nie było łatwo, ale frajda nieziemska. Zabawa nową kamerką, podczas kiedy Shinzo i Elena pozbywali się kolejnych statków Wanted, też super frajda.
A tu jeszcze są te nowe chained-misje do sprawdzenia, nowe lokacje, mega-shipy, bazy w asteroidach i oczywiście <tajemnica>. Jak dotąd byłem w miarę neutralnie nastawiony do 2.3, to teraz zaczynam dostrzegać, gdzie tkwi potencjał i siła tego patcha. Tak że możecie sobie narzekać, malkontenci, i szerzyć swoją pesymistyczną wizję
Ja w tym czasie zamierzam się dobrze bawić
W Poharatanej mam dwa wolne miejsca, jak ktoś będzie chciał wpaść w odwiedziny i postrzelać na RES-ie czy zapolować na jakiegoś pirata w naszych systemach - zapraszam 
P.S. Do decali został dodany bardzo fajny odblaskowy efekt - świetnie teraz wyglądają na karoserii!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)