Dziennik pokładowy: Cmdr Mathias Shallowgrave
::DATA 16 MAR 3303 
::SYSTEM ETHGREZE
::LOKACJA PORT KOSMICZNY BLOCH STATION

Conda zapracowała dzisiaj na imię. 

Niewielu wie o mojej działalności na rzecz organizacji Ancients of Mumu, wywodzącej się z systemu Phekda. O Starożytnych z Mumu było swego czasu głośno w grupach dyskusyjnych Galnetu - chodziło wymaganą przepustkę, którą należało posiadać, aby dostać się do systemu. Grupa Commanderów, która współpracowała ze Starożytnymi, dostała niemal pełną kontrolę nad działaniami frakcji, a co za tym idzie nad systemem z przepustką. Nie spodobało się to galaktycznej społeczności. 

Do dziś nie wiadomo, kim są piloci, stojący za tajemniczymi Ancients of Mumu. Ja mogę tylko zdradzić, że to zamknięta grupa Commanderów, posiadająca pewne wpływy w Federacji Pilotów, do której bardzo ciężko uzyskać dostęp.

Zdarzyło się, że przypadkiem natknąłem się dzisiaj na wojnę, którą Starożytni toczą w systemie Ethgreze. Nie mogłem więc przegapić takiej okazji i oczywiście wsparłem wysiłki frakcji z Phekdy. Moja Conda spisała się całkiem dobrze, a tak wyglądała po zakończeniu potyczki w jednej ze stref walki:

[Obrazek: Re9QncD.png]

Uznałem, że zasłużyła dzisiaj na imię, szczególnie, że rany odniosła w bitwie po stronie Starożytnych z Mumu. Przy najbliższej okazji złożę więc wniosek o rejestrację jednostki klasy Anaconda, "POHARATANA". 

Muszę chyba częściej odwiedzać stare śmieci...

-EOF
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Dziennik pokładowy: Cmdr Mathias Shallowgrave - przez Mathias Shallowgrave - 16.03.2017, 22:48 UTC