16.03.2017, 13:22 UTC
::DATA 16 MAR 3303
::SYSTEM ALIOTH
::LOKACJA PORT KOSMICZNY IRKUTSK
Koniec urlopu. 4 tygodnie przerwy od husarskich spraw dobrze mi zrobiły i sprawiły, że miałem czas na pozałatwianie paru zaległych spraw. Jedną z nich było zgromadzenie odpowiednich materiałów do modyfikacji modułów mojej Condy, która po odwiedzeniu kilku zaprzyjaźnionych Inżynierów okazała się najlepszym statkiem, jakim do tej pory dane było mi latać.
W międzyczasie zwiedziłem kawał zamieszkałej przestrzeni, i nawiązałem kilka nowych kontaktów, dzięki którym zdobyłem przepustkę do stolicy Sojuszu, czyli systemu Alioth - gdzie obecnie zajmuję się wykonywaniem kontraktów dla lokalnych korporacji.
Moją tymczasową bazą wypadową jest port orbitalny Irkutsk, a polem operacji okoliczne systemy. Skupiam się głównie na robocie najemniczej - muszę nazbierać 10 milionów Kredytek w Obligacjach Bojowych, więc szwędam się po okolicy i angażuję w lokalne wojny między walczącymi o władzę frakcjami. Conda ze zmodyfikowanym wyposażeniem świetnie się spisuje, a pilot Danilo dochrapał się już rangi Eksperta. Jak tak dalej pójdzie, to zostanie elitarnym pilotem, zanim mnie się to uda...
-EOF
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)