02.02.2017, 22:32 UTC
Dodam jeszcze, żeby było jasne - ja nie mam nic przeciwko temu bannerowi, tylko w tym momencie po prostu nie pasuje do żadnej templatki, kompletnie odstaje od reszty stylistyki forum i pozostałych reklam. Ci, którzy współpracowali ze mną bliżej wiedzą, że lubię dopinać rzeczy na ostatni guzik i implementować dopracowane, pełne rozwiązania, zamiast półproduktów - nawet jeśli oznacza to opóźnienie projektów i inicjatyw. Jak coś robić, to porządnie 
Obecnie trwają prace nad nowymi skórkami do forum w przygotowaniu do większego projektu. Na szczęście nowy banner w miarę pasuje do prototypów, które widziałem. Gdybyście skonsultowali Wasz mini projekt ze mną, moglibyśmy w pełni dostosować Wasz banner do planowanej zmiany stylistyki i templatek. Dlatego też pisałem o konsultacji ze mną przed realizacją projektu - bo są rzeczy za kulisami, o których nie wiecie
Tak że - banner jak najbardziej, ale nie w obecnym kształcie forum. (Z tym, że banner oczywiście zostanie, tak jak pisałem).

Obecnie trwają prace nad nowymi skórkami do forum w przygotowaniu do większego projektu. Na szczęście nowy banner w miarę pasuje do prototypów, które widziałem. Gdybyście skonsultowali Wasz mini projekt ze mną, moglibyśmy w pełni dostosować Wasz banner do planowanej zmiany stylistyki i templatek. Dlatego też pisałem o konsultacji ze mną przed realizacją projektu - bo są rzeczy za kulisami, o których nie wiecie

Tak że - banner jak najbardziej, ale nie w obecnym kształcie forum. (Z tym, że banner oczywiście zostanie, tak jak pisałem).
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)