01.02.2017, 10:50 UTC
(01.02.2017, 10:10 UTC)Baton napisał(a):Może są ku temu jakieś powody, poczekajmy na betę. NPC na wieżyczkach mamy od zawsze, jak myślisz kto kieruje nimi jak dasz "fire at will" ?(01.02.2017, 10:04 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): [quote pid='57427' dateline='1485942990']
Fajnie byłoby mieć NPC-a na wieżyczkach lub móc samemu za nimi zasiąść, podczas gdy crewman pilotowałby mój statek. Chodzi o czysty role play i o to, że z technicznego punktu widzenia jest to możliwe (SLF). Po prostu nie za bardzo rozumiem powód wprowadzenia tego ograniczenia, brakuje mi tutaj logiki.

[/quote]
Nie no, oczywiście - poczekamy, zobaczymy. Ogólnie, to bardzo podoba mi się to, co napisał Sandro, włącznie z teleprezencją. Spory potencjał dla role play, co mnie bardzo cieszy. Widzę po prostu kilka błędów logicznych, których nijak nie potrafię sobie wytłumaczyć z lore/RP POV, to wszystko

Pamiętajmy też, że Multicrew to tylko flagowy feature, będzie sporo rzeczy dodatkowych i z niecierpliwością czekam na dalsze informacje.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)