21.01.2017, 16:16 UTC
Byłem wczoraj w Ruinach. Ta misja od Ram Taha to naprawdę spore wyzwanie. Chodzi o to, że posiadając w ładowni łazika jakąś kombinację Artefaktów (jest ich chyba z 6 czy 7, a łazik ma tylko 2 cargo), odblokowuje się części jakiegoś kody czy też wiadomość i to też trzeba być przy odpowiednim obelisku.
Chodzi o to, żeby przeskanować odpowiedni obelisk, mając w ładowni odpowiednie artefakty. Jedynym sposobem jest stosowanie metody prób i błędów. Obelisk 1 - Artefakty 1 i 2. Nie działa. Obelisk 1 - Artefakty 1 i 3. 1 i 4, 1 i 5 - i tak dalej aż odkryjemy właściwą kombinację. Masakrycznie żmudna robota, aczkolwiek nie powiem - bardzo ciekawi mnie, co z tego wyniknie!
Chodzi o to, żeby przeskanować odpowiedni obelisk, mając w ładowni odpowiednie artefakty. Jedynym sposobem jest stosowanie metody prób i błędów. Obelisk 1 - Artefakty 1 i 2. Nie działa. Obelisk 1 - Artefakty 1 i 3. 1 i 4, 1 i 5 - i tak dalej aż odkryjemy właściwą kombinację. Masakrycznie żmudna robota, aczkolwiek nie powiem - bardzo ciekawi mnie, co z tego wyniknie!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)