07.01.2016, 10:24 UTC
Dokładnie tak samo miałem. Tam są takie dwie śrubki, które trzymają plastikową obudowę, w którą wchodzi metalowy pałąk. Tam właśnie "się pękło". Jedną stronę skleiłem, po 2 tygodniach pękła druga - ale to moja wina, bo puszka była lekko przekrzywiona, a ja chciałem ją odwrócić. Był opór, ale ja - brawo! - się nie poddałem i nacisnąłem trochę bardziej... No i poszło. Chciałem skleić, ale tym razem tak pękło, że nie da rady niestety.
Dokładnie z tego względu wahałem się przed tą Omegą, ale postanowiłem im zaufać, bo to w sumie pierwszy raz, kiedy miałem problemy ze sprzętem od Creative. Używam ich produktów od lat i zawsze byłem bardzo zadowolony, zarówno z jakości wykonania, jak i funkcjonalności.
Mam cichą nadzieję, że te Omegi są lepiej wykonane lub że po prostu trafiłem na jakiś felerny model 3D Wrath.
Jak chcesz podam Ci mój adres, ja przecież też mieszkam w UK
Dokładnie z tego względu wahałem się przed tą Omegą, ale postanowiłem im zaufać, bo to w sumie pierwszy raz, kiedy miałem problemy ze sprzętem od Creative. Używam ich produktów od lat i zawsze byłem bardzo zadowolony, zarówno z jakości wykonania, jak i funkcjonalności.
Mam cichą nadzieję, że te Omegi są lepiej wykonane lub że po prostu trafiłem na jakiś felerny model 3D Wrath.
(07.01.2016, 10:22 UTC)Goliat napisał(a): Akurat teraz musieli tę promocję zrobić, jak Batona nie ma w Anglii i nie mam gdzie tego wysłać?!(wysyłają tylko na terenie UK) Może coś wymyślę, dzięki za info Mathias, w sumie przydałyby mi się nowe słuchawki też, a że na Oculusa się na razie wypiąłem...
Jak chcesz podam Ci mój adres, ja przecież też mieszkam w UK
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
(wysyłają tylko na terenie UK) Może coś wymyślę, dzięki za info Mathias, w sumie przydałyby mi się nowe słuchawki też, a że na Oculusa się na razie wypiąłem...