07.09.2023, 17:01 UTC
(07.09.2023, 14:34 UTC)Abrams80PL napisał(a): Zgłębiając czeluście Inary dojechałem do zakładki Squadrons i rozpocząłem przeglądanie. Od pewnego czasu myślałem o znalezieniu towarzystwa w Elite ponieważ samotne loty szczególnie przeciw Thargoidom niestety kończą się często łomotem i ostatecznie ucieczką. Jedyna nadzieja to układ ze statusem Inwazji i walka nad planetą. Niestety takich układów jest tyle co kot napłakał. Ale wracając do meritum… nie mam problemu z językiem angielskim, jednak zawsze sprawdzam też grupy z polski chociażby z uwagi na codzienne rozmowy czy możliwość zorganizowania „zlotu”. Więc, odfiltrowałem grupy z językiem Polskim i trafiłem na Husarię. Po przeczytaniu informacji i osiągnięć zawartych w Inara postanowiłem podjąć próbę dołączenia do grupy i zdobyć nowe znajomosci wśród ludzi pozytywnie nakręconych tym tytułem oraz w końcu polatać w skrzydle i skopać kilka tyłków obcym. Na Forum widzę sporo ciekawych materiałów do zgłębienia tajników świata ED, choć osobiście preferuję poszerzanie wiedzy w praktyce szczególnie pod okiem doświadczonych kolegów. Wiec oto jestem, zwarty i gotowy do przygody
Thx za info

Rekrutacja chwilowo zamknięta co prawda z powodów urlopowych, ale jak tylko Yuri wróci z rozjazdów, to otworzymy z powrotem
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)