15.01.2022, 11:04 UTC
Miejsce: Maskelyne Vision, Stacja typu Coriolis
Sektor: Inner Orion Spur (Poza Bańką)
Obszar: Terytoria TWH, Marchia Stołeczna
Układ: HR 8444 (także jako HIP 109404, HD 210271)
Data: 15 I 3308, godz. 12:00 czasu lokalnego
Nareszcie w domu (od wczoraj).
Od czasu ostatniego wpisu z systemu Gandharvi, poleciałem po prostu przed siebie w kierunku Bańki. Dobrze że chociaż było na trasie dość neutronówek, żeby trochę skrócić sobie drogę, a zarazem nie spalić sobie FSD. Wtedy to dopiero by było...
Ile łącznie skoków zrobiłem? 250? 300?
W każdym razie - wczoraj zdecydowałem się że zrobię ten ostatni bieg do domu. Łącznie 107 skoków. Teoretycznie powinno być 99, ale postanowiłem trochę w bok polecieć, gdyż chciałem odwiedzić moich znajomych w Amenniya.
W każdym razie, dotarłem do Maskelinki, sprawdziłem nasz influens (żeby Szkodi mi nie zrobił "szkody"), zdałem trochę "kartofli", uzupełniłem zapasy, a potem ponownie wystartowałem.
Następny kurs: Seagull Nebula.
No i jeszcze motyw na udany powrót.
o7
Sektor: Inner Orion Spur (Poza Bańką)
Obszar: Terytoria TWH, Marchia Stołeczna
Układ: HR 8444 (także jako HIP 109404, HD 210271)
Data: 15 I 3308, godz. 12:00 czasu lokalnego
Nareszcie w domu (od wczoraj).
Od czasu ostatniego wpisu z systemu Gandharvi, poleciałem po prostu przed siebie w kierunku Bańki. Dobrze że chociaż było na trasie dość neutronówek, żeby trochę skrócić sobie drogę, a zarazem nie spalić sobie FSD. Wtedy to dopiero by było...
Ile łącznie skoków zrobiłem? 250? 300?
W każdym razie - wczoraj zdecydowałem się że zrobię ten ostatni bieg do domu. Łącznie 107 skoków. Teoretycznie powinno być 99, ale postanowiłem trochę w bok polecieć, gdyż chciałem odwiedzić moich znajomych w Amenniya.
![[Obrazek: NcWHRAX2_o.jpg]](https://images2.imgbox.com/4f/7b/NcWHRAX2_o.jpg)
W każdym razie, dotarłem do Maskelinki, sprawdziłem nasz influens (żeby Szkodi mi nie zrobił "szkody"), zdałem trochę "kartofli", uzupełniłem zapasy, a potem ponownie wystartowałem.
Następny kurs: Seagull Nebula.
No i jeszcze motyw na udany powrót.
o7

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 32080.jpg]](https://inara.cz/data/sig/32/32080.jpg)