16.11.2021, 20:50 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2021, 20:54 UTC przez ShiMan.
Powód edycji: usunięcie zbędnych tagów
)
Miejsce: Maskelyne Vision, Stacja typu Coriolis
Sektor: Inner Orion Spur (Poza Bańką)
Obszar: Terytoria TWH, Marchia Stołeczna
Układ: HR 8444 (także jako HIP 109404, HD 210271)
Data: 16 XI 3307, godz. 21:50 czasu lokalnego
Dziś było niespokojnie na Maskelyne Vision.
Znów część husarzy zrobili dym Maciejowi.
Niestety, dane były zastrzeżone, więc nawet gdybym chciał, nie mogę się zapytać pod groźbą wydalenia z Husarii.
Skończyło się na tym że byłem jednym z trzech Husarzy, którzy mimo wszystko...
Zostali zdegradowani.
ZDEGRADOWANI.
Z Margrabiego ponownie do zwykłego Husarza.
Podobno też i Podoficer oberwał, ale jak to wiadomo z pogłoskami - nic pewnego. Poza tym - dla Podoficera to nie jest żadna degradacja, ot - wyłączenie z części obowiązków.
Nie mam do Macieja żalu.
Po części samemu na to sobie zasłużyłem. Swoje błędy popełniałem jako Margrabia, a brak aktywności można przypisać częstym OPR-em oraz okresami braku aktywności w innym czasie.
Mówi się trudno.
Teraz może się skupię do powrotu do Husarskiego Korpusu Ksenobójczego, tyle że...
Będzie trzeba coś ubić.
Takiego Cyklopa (albo Gałę wg osobistego slangu odnośnie "Kwiatków").
Teoretycznie mam Ferdka z bronią AX kupioną w Abnett Point, ale wg informacji od AXI, Guardian Gauss Cannon jedynym oczywistym i słusznym wyborem do operacji Anti-Xeno. Aż mi się wymiotować się chce... Ci projektanci broni są doprawdy niekompetentni, skoro nie potrafią zrobić zróżnicowanych broni do walki z Thargoidami. Wszędzie niekompentencja...
Dobra, to by było tyle na dziś.
Kurs: Coalsack Nebula. Może Hydrę (Paprotkę) zobaczę, samą...
Sektor: Inner Orion Spur (Poza Bańką)
Obszar: Terytoria TWH, Marchia Stołeczna
Układ: HR 8444 (także jako HIP 109404, HD 210271)
Data: 16 XI 3307, godz. 21:50 czasu lokalnego
Dziś było niespokojnie na Maskelyne Vision.
Znów część husarzy zrobili dym Maciejowi.
Niestety, dane były zastrzeżone, więc nawet gdybym chciał, nie mogę się zapytać pod groźbą wydalenia z Husarii.
Skończyło się na tym że byłem jednym z trzech Husarzy, którzy mimo wszystko...
Zostali zdegradowani.
ZDEGRADOWANI.
Z Margrabiego ponownie do zwykłego Husarza.
Podobno też i Podoficer oberwał, ale jak to wiadomo z pogłoskami - nic pewnego. Poza tym - dla Podoficera to nie jest żadna degradacja, ot - wyłączenie z części obowiązków.
Nie mam do Macieja żalu.
Po części samemu na to sobie zasłużyłem. Swoje błędy popełniałem jako Margrabia, a brak aktywności można przypisać częstym OPR-em oraz okresami braku aktywności w innym czasie.
Mówi się trudno.
Teraz może się skupię do powrotu do Husarskiego Korpusu Ksenobójczego, tyle że...
Będzie trzeba coś ubić.
Takiego Cyklopa (albo Gałę wg osobistego slangu odnośnie "Kwiatków").
![[Obrazek: DPL3EwrW4AE7Hld.jpg]](https://pbs.twimg.com/media/DPL3EwrW4AE7Hld.jpg)
Teoretycznie mam Ferdka z bronią AX kupioną w Abnett Point, ale wg informacji od AXI, Guardian Gauss Cannon jedynym oczywistym i słusznym wyborem do operacji Anti-Xeno. Aż mi się wymiotować się chce... Ci projektanci broni są doprawdy niekompetentni, skoro nie potrafią zrobić zróżnicowanych broni do walki z Thargoidami. Wszędzie niekompentencja...
Dobra, to by było tyle na dziś.
Kurs: Coalsack Nebula. Może Hydrę (Paprotkę) zobaczę, samą...

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 32080.jpg]](https://inara.cz/data/sig/32/32080.jpg)