24.09.2019, 13:14 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.09.2019, 13:18 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Oceniłem na 2. Dlaczego?
- Ceny wielu przedmiotów wzrosły (aczkolwiek trzeba przyznać, że niektórych również spadły
- Arx trzeba kupić w określonych paczklach. Kiedyś mogłem wydać 1 GBP na kolorek lasera. Teraz muszę wydać 5 GBP żeby kupić najtańszy pakiet Arx.
- Brak Arx za CQC
- Śmiesznie mało Arx za samą eksplorację
- Ogólnie widać, że system nastawiony jest na sprytne wyciąganie kasy - z zakupionych Arxów po ich wydaniu zostaje nam "reszta", która nie wystarcza na inne rzeczy - trzeba dokupić lub zarobić w grze.
Na plus:
- Osobne malowania na statki, zamiast jak wcześniej w paczkach
- Nowa kamerka w sklepie
- Możliwość zarabiania Arx w grze - aczkolwiek patrząc na ceny itemów w sklepie, to raczej groszowe sprawy.
- OGROMNY MINUS - Usunięto możliwość giftowania przedmiotów innym graczom
- Ceny wielu przedmiotów wzrosły (aczkolwiek trzeba przyznać, że niektórych również spadły
- Arx trzeba kupić w określonych paczklach. Kiedyś mogłem wydać 1 GBP na kolorek lasera. Teraz muszę wydać 5 GBP żeby kupić najtańszy pakiet Arx.
- Brak Arx za CQC
- Śmiesznie mało Arx za samą eksplorację
- Ogólnie widać, że system nastawiony jest na sprytne wyciąganie kasy - z zakupionych Arxów po ich wydaniu zostaje nam "reszta", która nie wystarcza na inne rzeczy - trzeba dokupić lub zarobić w grze.
Na plus:
- Osobne malowania na statki, zamiast jak wcześniej w paczkach
- Nowa kamerka w sklepie
- Możliwość zarabiania Arx w grze - aczkolwiek patrząc na ceny itemów w sklepie, to raczej groszowe sprawy.
- OGROMNY MINUS - Usunięto możliwość giftowania przedmiotów innym graczom
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)