Miejsce: Maskelyne Vision, Stacja typu Coriolis
Sektor: Marchia Stołeczna TWH (Światy Rdzenia)
Układ: HR 8444
Data: 01 II 3305, godz. 22:00 czasu lokalnego
Rozpocząłem rozważania dot. jakiegoś swojego miejsca, z dala od HR 8444. Nie mówię że jest tu źle (bo nie jest, serio), ale potrzebuję przestrzeni, własnego miejsca, gdzie nie musiałbym oglądać ludzi z Husarii. No ale rzecz jasna ciężko znaleźć cokolwiek ciekawego, jak wokół widzisz to samo...
Mimo wszystko postanowiłem na początek odfiltrować sobie następujące wymagania:

Pod uwagę jeszcze wezmę:
Z racji raportów o obecności Anakondy i obu Kraitów w sprzedaży, mimo iż jest stanowczo za blisko (~22 ly od HR 8444).
Sektor: Marchia Stołeczna TWH (Światy Rdzenia)
Układ: HR 8444
Data: 01 II 3305, godz. 22:00 czasu lokalnego
Rozpocząłem rozważania dot. jakiegoś swojego miejsca, z dala od HR 8444. Nie mówię że jest tu źle (bo nie jest, serio), ale potrzebuję przestrzeni, własnego miejsca, gdzie nie musiałbym oglądać ludzi z Husarii. No ale rzecz jasna ciężko znaleźć cokolwiek ciekawego, jak wokół widzisz to samo...
Mimo wszystko postanowiłem na początek odfiltrować sobie następujące wymagania:
- Być na pograniczu włości TWH (minimum 50 ly);
- Posiadać bogaty asortyment statków do kupienia (przede wszystkim Python, Krait II, Krait Phantom, Typ 10, co najmniej 10 statków musi być w sprzedaży, chyba że frakcyjne są dostępne);
- Preferowane - Stacja bądź Port inny niż "Coriolis", byleby miał pady rozmiaru L.
- Odległe od HR 8444 o minimum ~6,132 kpc (Kiloparseków), lub 20,000 ly.
- Kopernik (Region Colonia) / Port planetarny Kolonia Sobieski;
- Dinkas (Strefa Bez Marchii) / Stacja typu Coriolis Blaauw Port;
- Beta Sculptoris (Marchia Kamitra) / Stacja typu Coriolis Fan Horizons;
- Kamcha (Marchia Ngakwites) / Stacja typu Orbis Kidinnu Gateway;
- HIP 114040 (Marchia HR 8671) / Stacja typu Orbis Bolton Gateway (tymczasowo, do czasu przejęcia władzy przez TWH, powód: przynależność systemu do Imperium);
- HIP 113126 (Marchia HR 8671) / Port planetarny Holden Base (sytuacja jak w HIP 114040, tyle że tamtejszy system ma także stocznię planetarną, a 113126 nie ma stoczni kosmicznej);

Pod uwagę jeszcze wezmę:
- Jaitrics (Marchia Idunn) / Posterunek planetarny Coluomb Silo
Z racji raportów o obecności Anakondy i obu Kraitów w sprzedaży, mimo iż jest stanowczo za blisko (~22 ly od HR 8444).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Spoiler
![[Obrazek: 32080.jpg]](https://inara.cz/data/sig/32/32080.jpg)