26.10.2018, 08:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.10.2018, 08:33 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
(26.10.2018, 08:18 UTC)Nizm0 napisał(a): Czarna skórka była dostępna chyba do wszystkich modeli, ale nie dam sobie głowy uciąć, szkoda tylko że są w sprzedaży wyłącznie w czarny piątek +/-
Dokładnie tak. Black Friday w tym roku w UK wypada 23 listopada, tak że będzie szansa

Ja zakupiłem parę kubraków dla Mathiasa i czachę (świetna jest!) dla mojego alta. Po ostatnich dwóch live streamach (eksploracja + BGS) i po tym, co wiem o gónictwie zniosłem swojego bana na zakupy u FDEV

To moje pierwsze zakupy od jakiegoś roku, nie licząc skórki Irridescent na Kraita.
::EDIT::
@Dako - to była skórka Chrome dla Vulture bodajże... ale nie pamiętam już kto ją dostał. Później pojawiły się podobne skórki Chromium chyba i te można już było normalnie kupić w sklepie.
Tak ogólnie, to było kilka limitowanych edycji skórek, dostępnych tylko raz - Wireframe (którą później wrzucili do sklepu jeszcze raz i była wielka burza o to na forum Frontiera
); Irridescent, która też była dostępna tylko przez krótki okres czasu; Lavecon - prezent dla uczestników Laveconu co roku; ta chromowana właśnie i chyba jakaś jeszcze jedna (?).
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)