19.10.2018, 19:27 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2018, 19:28 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
(19.10.2018, 19:12 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Yata ale wlasnie czemu sie nie bawic w ulamki jak w statkach eksploracyjnych o te ulamki sie walczy. Zeby zejsc w Heat Sinku o 1 tone to jest 5 stopni inzyniera. Magazynowanie materialow to juz taka totalna ekstrawagancja jesli chodzi o mase.
Mam nadzieje ze gornictwo tez zyska kilka soczystych zmian i wszyscy bedziemy zadowoleni. Jednak nie przypominam sobie zeby mi limpetow zbraklo gdy cos kapalem, raczej mialem problem w druga strone i nagle sie okazywalo ze brakuje mi miejsca w cargo, bo limpety za wolno zurzywam.
Ja po cichu licze ze nie skasuja tych nieskonczonych sond. Mysle ze takie rozwiazanie podyktowane jest tym ze pilosci bez Horizons praktycznie wylaczeni by byli z jakiejkolwiek dalszej wyprawy.
Piloci bez Horizons mogą sobie nakopać w asteroidach

Mi się nie podoba pomysł z czymkolwiek nieskończonym. Wszystko inne ma w grze "amunicję". Tak, powiem to - moja immersja! Nie mówię, żeby od razu zmuszać każdego do uzupełniania sond co dwa skoki, ale jakiś kompromis - niech tych sond będzie i 1000 w magazynie, a do stworzenia 100 niech będzie potrzeba niewielką ilość materiałów, ale niech one się w końcu kiedyś skończą.
W Elite i tak jest już masa nieścisłości i nie mającej nic wspólnego z science-fiction magii. Mam nadzieję, że devsi zmienią zdanie i jednak te sondy będą skończone.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)