13.09.2018, 09:11 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.09.2018, 09:19 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
(13.09.2018, 08:28 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Ja się zastanawiam jak będzie wyglądała mapa sytemu po "honku". Nie zamierzam skanować każdego systemu, bo może w nim być ELW, tak jak nie latałem do każdej planety.
>>
Cytat:Dystrybucja energii w systemie powinna być wskazówką jakie typy planet znajdziemy w systemie. To kolejny skill do wytrenowania.
To mnie też martwi trochę, że ten nowy system - o ile sam w sobie brzmi ciekawie - szybko może stać się nużący. Szukanie każdej jednej planety w systemie brzmi jak czasochłonny proces. Natomiast mam nadzieję, że sprawdzi się to, co zacytowałem powyżej i doświadczony odkrywca z czasem będzie mógł ocenić czy system nadaje się do dalszej eksploracji na podstawie wstępnego skanu i sygnatur energii na skanerze.
Inną rzeczą, która mnie martwi, jest to, że zmienili tylko samą mechanikę eksploracji i wydaje się być ona teraz stuningowana bardziej pod kartografa. Brakuje mi tutaj listy nowych, ciekawych rzeczy do odkrycia dla... odkrywców - a jeśli chodzi o eksplorację to za odkrywcę właśnie się uważam

Faktem jest, że na Lavecon była zaprezentowana jedna z anomalii (kosmiczna burza), mam więc nadzieję, że nowy content do odkrycia czeka na swój osobny wątek na forum.
Reszta rzeczy mi się podoba: zmiany w USS zdecydowanie na duży plus, nowy tag - super sprawa, jeszcze jeden sposób na zostawienie po sobie śladu w galaktyce, Multi Crew - też fajnie, to zawsze coś nowego do roboty dla załogi a eksploracja w coopie może być ciekawa.
Ogólnie na plus, ale z pewnymi obawami. Na razie czekam na więcej informacji, bo na chwilę obecną to, co zostało zaprezentowane to trochę za mało, abym z niecierpliwością wyczekiwał patcha Chapter 4.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)