11.07.2018, 16:17 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.07.2018, 16:18 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
(11.07.2018, 16:00 UTC)Gladehorn napisał(a): 1, cytując pewną nauczycielkę "Pała. Siadaj".
Już wyjaśniam, dwa statki to nie content, oprócz tego kilka poprawek, Guardian'owe moduły(kolejny filler, dmuchamy balon). BARDZO SŁABO.
Coraz bliższy jestem opinii że deweloperzy położyli lachę na grze. Gdzie Space Legs, Gdzie Atmo-Planety, Gdzie Historia....nie tylko grindem człowiek żyje, a wiem coś o tym ponad 1tys godzin 8 statków full inżynierka.
Podejrzewam że Q3 będzie podobnie, nowy FILLER(dmuchanie balonu) do grindowania, żadnej treści(historia osobista).
Oczekuję na Q4 może to coś zmieni. Wielkie nadzieje, duże oczekiwania.
To raczej wina Twoich nadmuchanych oczekiwań, bo FDEV bardzo jasno przedstawił, co będzie w Q2 i Q3

I jak to statki to nie content? To co to jest, jak nie content?
Widzę tutaj sporo ocen bazujących właśnie na własnych oczekiwaniach, zamiast na tym, co faktycznie zostało zapowiedziane.
Ja oceniłem na 6, bo dostaliśmy dokładnie to, co było zapowiedziane - czyli mały content patch:
- nowe statki
- nowe bronie
- nowe miejscówki
- nowy typ misji
- nowy gameplay
Punkty ujemne poszły za brak połączenia nowych elementów ze starymi (np. mamy interakcje z instalacjami czy możliwość ratowania escape podów z uszkodzonych megashipów, ale nie ma misji z tym powiązanych etc.).
Natomiast dawanie niskiej oceny, bo oczekiwaliśmy A, a dostaliśmy B, podczas, kiedy developer zapowiedział, że dostaniemy właśnie B uważam za niesprawiedliwe i nieobiektywne
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)