10.07.2018, 13:18 UTC
(10.07.2018, 12:21 UTC)Alexy78 napisał(a): Obie kwestie są przez całą społeczność super pożądane,
Naprawdę? Bo ja śmiem twierdzić, że zarówno jedno jak i drugie ma swoich zwolenników, ale też i przeciwników.
Ja sam jestem np. zdania, że wprowadzenie space legs na tym etapie byłoby działaniem kompletnie pozbawionym sensu i są inne aspekty gry, które wymagają uwagi o wiele bardziej niż space legs, który jest sam w sobie całkiem nową grą.
Tak że na pewno nie są to rzeczy pożądane przez "całą społeczność"
Bardzo częsty błąd popełniany przez ludzi - myślą, że tego, czego oni chcą, chce jednocześnie każdy inny gracz Elite

Cytat:dev udaje nieświadomego i wciska nam nowe rzeczy.
Znowu bzdura. Lądowania na atmo-planetach i space legs były zapowiedziane już na Kickstarterze i jestem pewien, że FDEV dobrze wie, że są gracze, którzy bardzo chcą tych elementów w grze. Frontier nigdy nie chował głowy w piasek, jeśli chodzi o te kwestie, aczkolwiek od samego początku powtarzają, że do tego jeszcze daleka droga.
Cytat:zamiast gry o dinozaurach może byśmy już coś, czego naprawdę chcemy - dostali.
Tak, a wypłaty dla developerów Braben wziąłby z Księżyca zapewne? To jest biznes, to się musi kręcić i przynosić zyski. Poza tym jak myślisz - dlaczego akurat takie gry FDEV wybrał do produkcji? Planet Coaster - z symulowanym tłumem ludzi, cyklem dnia i nocy na - jakby nie było - planecie z atmosferą, zaawansowane narzędzia do tworzenia skomplikowanych powierzchni (tunele, jaskinie, nawisy skalne etc.). I Jurassic Park, z efektami pogodowymi (wiatr, deszcz, burze, tornada), zaawansowaną roślinnością - poczynając od poszycia leśnego po tropikalny las - oraz z formami życia, których nie można spotkać na Ziemi?

Braben nie jest idiotą, siedzi w tym biznesie od 30 lat, ma na koncie sporo nagród, że nie wspomnę o innych projektach typu Raspberry Pi, więc podejrzewam, że dobrze wie co robi.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)