03.03.2018, 01:46 UTC
![[Obrazek: hZ7YdsA.png]](https://i.imgur.com/hZ7YdsA.png)
Taki poradnik znalazłem w sieci. Ktoś chętny przetłumaczyć? (dla tych co mieli pretoriański w szkole
)
|
Crime & Punishment - grafika
|
|
03.03.2018, 01:46 UTC
![]() Taki poradnik znalazłem w sieci. Ktoś chętny przetłumaczyć? (dla tych co mieli pretoriański w szkole )
03.03.2018, 01:56 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.03.2018, 01:56 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Hehe, zabawne, że o tym wspominasz, bo wcześniej dzisiaj skontaktowałem się z tym kolesiem i poprosiłem o udostępnienie plików źródłowych
Tak że jak ktoś chętny do tłumaczenia, to dajcie znać - podeślę linka do source.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
Fajnie
![]() A można prosic o wiekszy obrazek dopóki nie będzie tłumaczenia? Mam bounty z Imperium nie wiem za co, ni cholere nie wiem jak je i gdzie spłacić
Jedynie taki znalazłem na pewnej stronie ze śmiesznymi obrazkami (pdk
), szef ma linki do żródła.
03.03.2018, 18:17 UTC
(03.03.2018, 09:57 UTC)Diox napisał(a): Jedynie taki znalazłem na pewnej stronie ze śmiesznymi obrazkami (pdk Usuń konto!
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki. ![]()
06.03.2018, 11:21 UTC
Sorry za opóźnienie. Jako pierwszy zgłosił się @Lewar - posłałem mu dziś linki
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|