(03.02.2018, 08:14 UTC)galenrog napisał(a): Jeśli wypuszczą to jak mówisz, to ja se tydzień wolnego biorę. Nie mam ochoty się na kolejną ich minę wpakować.
Oczywiście to bardzo rozsądne podejście, myślę, że jak sobie poczekasz tydzień czy dwa po premierze to będzie mniej stresu. Można wręcz 3 zakładając troche większy margines błędu, 26 stron to nie w kij dmuchał.
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 1
Reputacja:
24
Platforma:
CMDR: Unigenitus
04.02.2018, 10:10 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.02.2018, 10:12 UTC przez Unigenitus.)
I rozumiem ze zmiany wchodzą w życie na wszytkich platformach w jednym momencie? Jak było dotychczas? Pytam bo chciałbym rozpocząć przygodę z inżynierami i nie wiem czy czekać...
Tak, mają wejść w jednym momencie. Materiały możesz już zbierać, natomiast z robieniem ulepszeń chyba lepiej poczekać na 3.0
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 4
Reputacja:
39
Platforma:
CMDR: galenrog
A oni nadal nie dodali tych nowych materiałów w Becie . Ciekawe ile będzie trzeba im marudzić żeby to naprawili .
06.02.2018, 14:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.02.2018, 14:22 UTC przez Drakkainen.)
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
(04.02.2018, 11:16 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Tak, mają wejść w jednym momencie. Materiały możesz już zbierać, natomiast z robieniem ulepszeń chyba lepiej poczekać na 3.0 
No nie za bardzo widzę sens zbierania materiałow przed update. Na razie jest ograniczenie do 1000 sztuk, co oznacza trudne wybory co zostawić a co wyrzucić.  No, chyba że ktoś jeszcze tylu nie zdołał uzbierać...
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
Liczba postów: 763
Liczba wątków: 8
Reputacja:
29
Platforma:
CMDR: Pienias
RSI Handle: Pienias
.png) .png) .png) .png)
To jak ten Chieftain? Szczelacz, handlowiec, do wszystkiego? Zwrotny, szybki, itd?
(06.02.2018, 14:55 UTC)Pienias napisał(a): To jak ten Chieftain? Szczelacz, handlowiec, do wszystkiego? Zwrotny, szybki, itd?
Jak dla mnie to taki FAS z mniejszym pancerzem i trzema small hardpointami zamiast dwóch medium.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
Liczba postów: 155
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Platforma:
CMDR: Alexy78
Chieftain mając inny niż pozostałe statki projekt jest po prostu ciekawy, a wielu osobom się podoba. Patrząc na parametry, a mając już inne statki we flocie w tej samej klasie - nie wydaje się atrakcyjny niestety. Po prostu - odmiana. Ale i takie są mile widziane.
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
07.02.2018, 14:51 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2018, 15:02 UTC przez Yata_PL.)
(06.02.2018, 14:58 UTC)Drakkainen napisał(a): (06.02.2018, 14:55 UTC)Pienias napisał(a): To jak ten Chieftain? Szczelacz, handlowiec, do wszystkiego? Zwrotny, szybki, itd?
Jak dla mnie to taki FAS z mniejszym pancerzem i trzema small hardpointami zamiast dwóch medium.
Mylisz sie . Ma wieksza sile ognia niz FAZ i lepsze rozlozenie HP ( fazowa 3-ka na grzbiecie niezbyt skuteczna)
Cheftain HP :
3x Small Hardpoints
1x Medium Hardpoint
2x Large Hardpoints
FAS HP:
2x Medium Hardpoints
2x Large Hardpoints
Ma tez o 1 militarnergo Internala wiecej od FAZa czyli ARMOR tez lepszy ( choc nie stockowy)
FAS wygrywa tylko mniejszym "HIT BOXem" od Cheftaina który preży muskuły szerokim rozstawem thrusterów
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
|