Ankieta: Jak w skali 1-5 oceniasz zmiany i nowy content z Bety Beyond?
Ankieta jest zamknięta.
1
0%
0 0%
2
5.26%
3 5.26%
3
19.30%
11 19.30%
4
61.40%
35 61.40%
5
14.04%
8 14.04%
Razem 57 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01
A mnie już od samego czytania tego co ma być zmienione pokiełbasiło się w głowie.. Smile  ehhh... A  niegdyś myślalem że dzień w którym odebrałem świadectwo ukończenia szkoły był ostatnim dniem mojej nauki..  Tongue
[Obrazek: 83018.jpg]
Dziś o 19:00 GMT kolejny stream Smile 

Co zobaczymy:
  • Zmiany w mechanice dotyczątcej Inżynierów
  • Material Trader - czyli handel materiałami 
  • GalNet Audio 
  • ...i więcej

Ed zapowiedział, że jak będzie czas, to wyląduje na jednej z nowych planet.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Ogólnie zmiany na plus.

Mam nadzieję że FDev wykopie bandyctwo na rubieże, a z tego co pokazali na streamie, inżynierzy będą działać tak jak powinni od początku.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
(23.01.2018, 09:36 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ed zapowiedział, że jak będzie czas, to wyląduje na jednej z nowych planet.

Zamiast lądować, niech mi ten system wreszcie znajdzie (na razie sam szukam, może będę pierwszy).
Zastanawiam sie ile osób bedzie nawigowało z Vikorem a ile zostanie przy Verity. Ja osobiscie wole po staremu ale jak dodadza kolejny kobiecy Voice to pokuszę sie o zmianę Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Już Frontier zadba żeby nie zabrakło sexownych vocali pokroju Victora..... Po £5 za vocal??
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Chyba teraz zacząłem zazdrościć innym, że nie mamy swojej wersji językowej jak usłyszałem Galnet Audio. Ciekawe czy będzie można sobie ustawić na przykład żeby czytał po rosyjsku, chętnie bym posłuchał nawet rozumiejąc piąte przez dziesiąte Smile

@Pajk masz w końcu tą tarczę piątkę do cuttera? Bo to chyba ostatni gwizdek żeby sobie zrobić Smile
Fajnie by było mieć język polski, eh...
Jak to jest z tymi inżynierami? Obecnie nasze maksymalne poziomy będą miały level 4? Czy to oznacza, że mój golden roll np na FSD grade 5 (+54%) będzie można jeszcze więcej wyżyłować?
Z tego co zrozumiałem, nowe schematy będą dawały lepsze efekty od starych schematów, ale tylko na zwykłym poziomie. Jeżeli ktoś miał godrolla, to nic lepszego nie wyrolluje w nowym systemie. Przynajmniej ja to tak zrozumiałem.
Na tę chwilę zapowiada się na najlepszą aktualizację od 2.1. Bardzo podobają mi się misje w wingu (w końcu!), zmiany u inżynierów (w końcu będzie uczciwie), galnet audio brzmi super (ale przydałaby się jeszcze segregacja newsów pod względem "ważności", a nie wszystkie wrzucone do jednego worka), tech broker zapowiada się ciekawie. Nowe narzędzia do handlu też są ok. Nowy statek bardzo ładny, jeden z lepszych designów do tej pory, a dźwięk podczas boosta - bomba Biggrin Mam nadzieję, że da się go zrobić na eksploratora. Kolory na planetach mają najmniejsze znaczenie, jak Ed wczoraj wylądował, to było widać to co pisałem wcześniej - na powierzchni zmiana jest niemal niezauważalna.

Wychodzi na to, że usprawnianie obecnych mechanik rzeczywiście ma sporo sensu, bo zapowiada się najlepszy patch od roku. Na space legs można jeszcze poczekać.