Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
CMDR: TheKasia
(11.11.2017, 12:11 UTC)akerstache napisał(a): (11.11.2017, 11:27 UTC)thekate napisał(a): Hejka mam pytanko i nie wiem gdzie zadać. Co się dzieję z questami z górnictwa? Nidzie nie mam dostępnych, na żadnej stacji. Coś tam czytałam na stronie frontiera ale nie kumam co się z nimi dzieję (((
A Twój statek spełnia wymogi dla tych questów? Może masz je w liście zablokowanych?
Mam rafinerie itd na statku a i tak nie mam ich dostępnych. To jakoś w opcjach to jest "zablokowane" czy coooo?
Misje górnicze pojawiają się w zależności od tego, jaka frakcja jest w systemie, w którym jesteś i jaki jest aktualny stan tej frakcji.
Gdzie szukałeś?
Reputacja:
0
(11.11.2017, 12:57 UTC)Pajk napisał(a): Misje górnicze pojawiają się w zależności od tego, jaka frakcja jest w systemie, w którym jesteś i jaki jest aktualny stan tej frakcji.
Gdzie szukałeś?
SzukaŁAM  gdzies przy LFT 625 (mają wojne domową-wiem nic nie jest dostępne), przy Merope, i nawet przy Ngakwites
11.11.2017, 13:14 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2017, 13:39 UTC przez Pajk.)
Ups, przepraszam, jak widać, forum nie jest za bardzo "gender friendly". Postaram się coś znaleźć za chwilę.
EDIT:
Przeleciałem się po paru systemach, które zgodnie z mapą mają ekonomię typu "refinery". Niestety, nie znalazłem żadnej misji górniczej. Może dlatego, że wszędzie jakieś wojny się toczą (albo TWH, która ma wojnę w HIP 113858, albo jakieś inne). Trzeba poszukać systemu, gdzie jest w miarę spokojnie i ekonomia jest typu refirnery, industrial lub hightech - od tego bym zaczął.
EDIT2:
Zgodnie z przewidywaniami - system HIP 106714 - Jones Orbital - stan wszystkich frakcji boom - pełno misji górniczych.
Ekonomia - Industrial
(11.11.2017, 13:14 UTC)Pajk napisał(a): Ups, przepraszam, jak widać, forum nie jest za bardzo "gender friendly". Postaram się coś znaleźć za chwilę.
EDIT:
Przeleciałem się po paru systemach, które zgodnie z mapą mają ekonomię typu "refinery". Niestety, nie znalazłem żadnej misji górniczej. Może dlatego, że wszędzie jakieś wojny się toczą (albo TWH, która ma wojnę w HIP 113858, albo jakieś inne). Trzeba poszukać systemu, gdzie jest w miarę spokojnie i ekonomia jest typu refirnery, industrial lub hightech - od tego bym zaczął.
EDIT2:
Zgodnie z przewidywaniami - system HIP 106714 - Jones Orbital - stan wszystkich frakcji boom - pełno misji górniczych.
Ekonomia - Industrial
Dokładnie - trzeba szukać w systemach z ekonomią Industrial lub Refinery (można odflitrować na mapie), gdzie frakcja rządząca ma Boom ekonomiczny (też można odfiltrować).
Reputacja:
0
(11.11.2017, 13:46 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): (11.11.2017, 13:14 UTC)Pajk napisał(a): Ups, przepraszam, jak widać, forum nie jest za bardzo "gender friendly". Postaram się coś znaleźć za chwilę.
EDIT:
EDIT2:
Ekonomia - Industrial
Dokładnie - trzeba szukać w systemach z ekonomią Industrial lub Refinery (można odflitrować na mapie), gdzie frakcja rządząca ma Boom ekonomiczny (też można odfiltrować).
Dzięki Panowie  ))
Liczba postów: 144
Liczba wątków: 9
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Maroks
Powiecie mi na jakiegu typu stacjach można kupić Haulera? Byłem w na stacji z tą spiralą w układzie chyba Yakabuga albo coś w tym stylu. Pamiętam że było dużo zadań z transportem wina i piwa. Nie ważne. Ważne że to była jedna z większych stacji w okolicy a na niej go nie było. Wie ktoś gdzie w pobliżu można kupić Haulera?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
(13.11.2017, 14:21 UTC)Maroks napisał(a): Powiecie mi na jakiegu typu stacjach można kupić Haulera? Byłem w na stacji z tą spiralą w układzie chyba Yakabuga albo coś w tym stylu. Pamiętam że było dużo zadań z transportem wina i piwa. Nie ważne. Ważne że to była jedna z większych stacji w okolicy a na niej go nie było. Wie ktoś gdzie w pobliżu można kupić Haulera?
Wątpię, w celu uzyskania odpowiedzi skorzystaj z https://eddb.io/station
Powodzenia
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
Liczba postów: 521
Liczba wątków: 7
Reputacja:
131
Platforma:
CMDR: Indygo
13.11.2017, 14:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.11.2017, 14:33 UTC przez Indygo.)
jak również z portalu Inara ...
https://inara.cz
edit:
wg Inary Haulery sa na :
Gidzenko Ring | Chamunda 4.38Ly
Russell Ring | Eravate 6.94Ly
Ackerman Market | Eravate 6.94Ly
Tiptree Gateway | Eravate 6.94Ly
Cleve Hub | Eravate 6.94Ly
Dalton Gateway | LHS 3447 8.96Ly
Bluford Orbital | LHS 3447 8.96Ly
Wohler Terminal | Kremainn 9.55Ly
Dirac Enterprise | LFT 1448 13.06Ly
Haxel Port | LTT 15574 15.46Ly
Boltzmann Gateway | LTT 7548 15.74Ly
McNair Gateway | Sun Takush 16.06Ly
Sevastyanov Beacon | Akbulun 17.95Ly
czyli jest ich w cholerę dookoła
Liczba postów: 144
Liczba wątków: 9
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Maroks
Cholera. Trzeba było od razu polecieć na Chamundę. Na Sun takush nie sprawdziłem mimo że byłem na tym całym Mc cośtam gateway. Cholera. Trzeba było sprawdzić. Cholera. Akurat na Eravate jestem. To tam wpadnę.
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
|