Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
No dobra. I tak nie rozumiem co mówisz do mnie. A znasz jakiś dokładniejszy poradnik albo najlepiej książkę?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
Maroks, Ty tak serio?
To jest najdokładniejszy poradnik jaki jest, szczególnie po polsku. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, to kup grę i pograj, inaczej się nie nauczysz.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(10.11.2017, 15:35 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Maroks, Ty tak serio?
To jest najdokładniejszy poradnik jaki jest, szczególnie po polsku. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, to kup grę i pograj, inaczej się nie nauczysz.

Skoro tak mówisz. Kto wie. Może dzisiaj ją kupię. I tak jestem na nią strasznie nakręcony a nie wiadomo kiedy będzie na nią promocja.

I ostatnie pytanie. Czy jak zniszczą ci ubezpieczony statek, tracisz ulepszone moduły? Czy odkupujesz go i wszystko jest takie samo?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
Wszystko jest takie samo , tracisz jedynie to co miałeś w ładowni statku.
A promocja o której piszesz przez ostatnie dwie strony.. dopiero co była i się skończyła, jakoś dziwnie tego pilnujesz..
P.S. mam nadzieje że nie lubisz/grasz w GTA5 bo bys nas tu wykończył pytaniami o balistykę i tor lotu pocisków z karabinów Smile albo czy warto jeździć takim itakim samochodem - bo nie wiesz czy on pali duzo paliwa...

Kup Elitę i polataj, na pewno znajdzie się ktoś kto ci pomoże rozwinąć skrzydła ( ale nie pytaj jak bo to na razie tajemnica ) - poważnie to tajemnica (!)
Odpowiedz
(10.11.2017, 18:12 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Wszystko jest takie samo , tracisz jedynie to co miałeś w ładowni statku.
A promocja o której piszesz przez ostatnie dwie strony.. dopiero co była i się skończyła, jakoś dziwnie tego pilnujesz..
P.S. mam nadzieje że nie lubisz/grasz w GTA5 bo bys nas tu wykończył pytaniami o balistykę i tor lotu pocisków z karabinów Smile albo czy warto jeździć takim itakim samochodem - bo nie wiesz czy on pali duzo paliwa...

Kup Elitę i polataj, na pewno znajdzie się ktoś kto ci pomoże rozwinąć skrzydła ( ale nie pytaj jak bo to na razie tajemnica ) - poważnie to tajemnica (!)
Promocja na elita ale na co? Bo na stemie cicho z promocjami na rlite
Cholera. Na elite nie na rlite. Głupia klawiatura
Odpowiedz
z tego co wiem to skończyła sie chyba dwa dni temu.
Odpowiedz
@Markos nie kupuje elity na steamie tylko na stronie frontiera: https://www.frontierstore.net/
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Okej. Kupiłem ale mam problem. Nie wiem jak ustawić rozdzielczość ekranu. Jak ustawię pełny ekran niektóre elementy wychodzą mi poza ekran. Jak ustawić rozdzielczość?
Odpowiedz
Hejka Smile mam pytanko i nie wiem gdzie zadać. Co się dzieję z questami z górnictwa? Nidzie nie mam dostępnych, na żadnej stacji. Coś tam czytałam na stronie frontiera ale nie kumam co się z nimi dzieję Sad(((
Odpowiedz
(11.11.2017, 11:27 UTC)thekate napisał(a): Hejka Smile mam pytanko i nie wiem gdzie zadać. Co się dzieję z questami z górnictwa? Nidzie nie mam dostępnych, na żadnej stacji. Coś tam czytałam na stronie frontiera ale nie kumam co się z nimi dzieję Sad(((

A Twój statek spełnia wymogi dla tych questów? Może masz je w liście zablokowanych?
Odpowiedz