GTA Online - TWH Crew
(27.09.2017, 11:30 UTC)[Cornholio] napisał(a): me 2 Biggrin mam prawie 9 lvl chyba ;P

hehe... to tam są jakieś levele Tongue
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Dziś jestem w robocie więc zagrać nie mogę coby pokazać co i jak :/

@szarik

Każdy gracz jest jak najbardziej mile widziany. Nawet jak nie masz własnego narkotykowego imperium to możesz pomóc jako cyngiel w czyimś.

A jak zająć się obrotem kokainą? 
Poprzez telefon swojej postaci musisz wejść w ingame internet. 
Na stronie startowej będziesz mieć odnośniki do różnych stron internetowych. 
Wchodzisz w Maze Bank Foreclosure

[Obrazek: latest?cb=20170807151937]

I przeglądasz oferty kupna siedziby dla swojego gangu ekhm... Klubu Motocyklowego (MC Clubhouse).

[Obrazek: latest?cb=20170311102944]

Masz tam parę opcji customizacji swojej meliny, które możesz całkowicie olać bo nie są one potrzebne do funkcjonowania klubu, a zawsze możesz później wrócić by je wykupić przez tę samą stronę.
Na Maze Bank Foreclosure da się też kupić bunkier bądź hangar, alę radzę je póki co zostawić.
Gdy już masz klub musisz się do niego wybrać by odszukać wewnątrz laptop.
Z poziomu tego laptopa możesz przejrzeć oferty 5 typów fabryk, gdzie możesz mieć po jednym budynku każdego typu.
Do wyboru są fabryki koki, fałszywych banknotów,  mety, marychy oraz podrobionych dokumentów.
Podałem je w kolejności od najbardziej do najmniej opłacalnej.
Będą do wyboru różne opcje cenowe, ale płaci się jedynie za lokację i mniej lub bardziej uciążliwy dojazd. 
Wszystkie fabryki tego samego typu funkcjonują i zarabiają dokładnie tak samo.
Gdy już kupisz jakąś fabrykę trzeba ją odwiedzić.
Następnie z poziomu komputera w fabryce uruchomić działalność (Setup).
Odpali się pierwsza misja uzupełniania zasobów i po jej wykonaniu fabryka zaczyna pracować.
Teraz pozostaje wykupić jeszcze upgaredy. Więcej pracowników, lepszy sprzęt i ochronę. 
Zwiąkszą one wydajność wytwórni, a to przełoży się bezpośrednio na tempo zarabiania.

Osobiście radzę nie tracić czasu i kasy na mniej wydajne fabryki i od razu zainwestować w najtańszą kokainę.
Najtaniej klub da się kupić za $ 200 000, a najtańszą kokainę za $ 925 000 plus potem jeszcze niecałe 2 miliony na upgaredy, coby fabryka działała na pełnych obrotach.
Brzmi sporo, ale uwierzcie opłaca się. Do tej pory sama tylko kokaina zarobiła mi ponad 35 milionów ^^'

Export samochodów działa analogicznie tyle że wchodzi się przez inną stronę (Dynasty 8 Executive) by kupić Biuro Securo Serv, a potem z biura magazyn na samochody lub magazyn na paczki. To drugie to najmniej dochodowy typ biznesu więc omijajcie szerokim łukiem.

Oczywiście samemu ciężko skołować kasę na rozruch, ale grając w grupie możemy sobie nawzajem pomóc chociażby robiąc razem heisty. 
Niektórzy z Husarów już dorobili się własnej fabryki od momentu jak odkurzyłem ten wątek parę dni temu. 
Prawdę powiedziawszy każdy z Was już mógłby posiadać fabrykę gdyby tylko nie wydawał na nowe samochody, ubrania czy striptizerki ;]
Odpowiedz
@ShinzoSin dzięki za wprowadzenie ale najbardziej zainteresowały mnie striptizerki... gdzie i za ile te najlepsze? Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Hah!
Gdzie? Jest tylko jeden strip club w całym Los Santos. Mniej więcej w centrum miasta. Oznaczony ikonką buta na obcasie.
A za ile? To już tylko i wyłącznie od ciebie zależy Wink
Jeśli spodobasz się jakiejś dziewczynie to możesz nawet w nagrodę dostać jej numer telefonu i potem zapraszać do swojego apartamentu.

Jeśli spodobasz się kilku to masz szansę na podwójne show...

Odpowiedz
@ShinzoSin podziękował (REP+)... taki poradnik był mi potrzebny, krótko, zwięźle i na temat ... teraz to wszystko jasne Smile aż chce się grać Biggrin - jeszcze raz dziękuje.
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
No to muszę więcej warzywniaków robić i pamiętać żeby wychodząc nie odwracać się plecami do sprzedawcy, który właśnie wręczył mi reklamówkę z kasą Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Panowie CG się skończył więc kto się pisze w piątek wieczorkiem pyknąć sesje w GTA?
Obejrzałem dopiero niedawno kilka odcinków Breaking Bad i teraz mam nieodpartą pokusę otworzyć na nowo swoją fabrykę mety, więc pewnie jeszcze dziś otworzę działalność xD
Odpowiedz
Tak, moja wytwórnia koki będzie miała towar do rozwiezienia.
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz
Wczoraj udało się nam zrobić 2x heist. 
Pierwszy nam napsuł krwi w jednym przygotowaniu. W sumie chyba z 20 razy podchodziliśmy, ale w końcu się udało. 
Drugi robiliśmy już tyle razy, że pyknął gładko.

Rzutem na taśmę gdy prawie wszyscy się już rozeszli i miałem iść spać policja mi zrobiła nalot na kokainę... Nie skończyło się to dla nich dobrze, do tego poplamili mi piżamkę :/
Ale przynajmniej pracownicy są bezpieczni i towar zabezpieczony ^^'

[Obrazek: 10C16363E9ADB553466797F19566892BAD2058B3]

Jutro (tj we wtorek) wieczorkiem będzie ktoś chętny, żeby pograć?
Odpowiedz
Ja Biggrin zbieram samochody, więc przyda się pomoc w transporcie, no i mam następny heist do zrobienia Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz