Liczba postów: 1,205
Liczba wątków: 39
Reputacja:
165
Platforma:
CMDR: szarik
Nie grałem jakiś czas już, ale widzę masę detali, których wcześniej nie zauważyłem... przykładowo:
- wskakując w hiperpzestrzeń i dolatując do gwiazdy widać dziwne poblaski, wystarczy wzrok odwrócić lekko to znikają
- wloty do stacji są jeszcze bardziej klimatyczne (zawsze mi się podoba jak mam włączonego autopilota i leci jakaś muzyczka - wówczas przy przelocie przez wlot do stacji ulega zniekształceniu - fajny bajer), a mianowicie pojawiła się 'mgiełka', która dodatkowo zasłania widok ...
- stacje mają sporo nowych elementów ruchomych z dodatkowymi źródłami światła
ps. nie pytajcie od kiedy nie gram (dorywczo włączałem ED)
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
27.09.2017, 17:10 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.09.2017, 17:12 UTC przez Yata_PL.)
(27.09.2017, 14:24 UTC)szarik napisał(a): - wówczas przy przelocie przez wlot do stacji ulega zniekształceniu - fajny bajer), a mianowicie pojawiła się 'mgiełka', która dodatkowo zasłania widok ...
"mgiełka" przy wlocie byla juz w 2.3 sprawdzalem ten efekt specjalnie w treakcie bety , teraz w 2.4 vapuja jej troche wiecej
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: PanTwardowski76
Dawno nie widzialem takiej liczby misji, pyton trzeszczy i skrzypi zaladowany po dach, kolanem upycham dwu niewolnikow by sie wpasowali miedzy skrzynie z kurierką bo tylko tyle miejsca zostaje, kasa pieknie plynie, reputacja tez zyc nie umierac, trzy cztery banieczki za jeden skok
Liczba postów: 164
Liczba wątków: 3
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: Inus Antari
.png)
No to pierwszy kontakt mam za sobą. A nawet 3, z czego przy jednym na mnie nawrzeszczeli i napuścili małe stadko thargonów.
Ale muszę przyznać, że emocje przednie! Przy każdym skanowaniu serce mi mocniej zaczynało bić. Wincyj takich rzeczy poproszę!