[VR] HTC Vive - dyskusja ogólna
Dzięki za info! Chciałem dożyć pokoju na świecie i rozsądnych cen VR.

To ważniejsze zaczyna się chyba spełniać! Biggrin
Odpowiedz
Nie warto kombinowac i wysylac z USA do Polski. Wez pod uwage ze jak cos sie zepsuje to mozesz miec duzy problem z odeslaniem w ramach gwarancji. Mysle, ze jeszcze troche i HTC stanieje tez w UK, skad nie bedziesz mial problemow z zakupem.
Odpowiedz
@Yata_PL - dostałeś już ten stelaż na głowę? Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(27.08.2017, 08:14 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): @Yata_PL - dostałeś już ten stelaż na głowę? Biggrin

Nie i powoli trace cierpliwość , przesuwają wysyłkę z miesiąca na miesiąc bo mieli sporo przygód po drodze (obecnie backersi zauwazyli problemy w ficzerze "lock" w pozycji otwartej przyłbicy)
Backersów jest 405-tu i nawet polowa nie dostał sprzętu. Ja mam nr 40 w pre-orderze, spodziewam sie ze najwczesniej w połowie września coś do mnie wyjdzie
jak Cie interesuje temat to poczytaj sobie ten watek : https://www.kickstarter.com/projects/155...e/comments
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Kurczę, a liczyłem na to. No nic, poczekamy jak rozwinie się sytuacja, a jak nie, to może audio strapa łyknę.
--

Odpowiedz
Audiostrap może byc lepszym pomyslem, ja sam bije sie z myslami czy nie poprosic o zwrot kasy i zamówic konkurencje...
Revolve jest drukowany na drukarce 3d a miala byc forma, sa duze oponizenia , ludzie twierdza ze sa pewne problemy z jakością .
z drugiej strony audiostrap ciagle opiera sie na twarzy i nie ma flip-locka, ale wyszedł z formy ( lepsza jakość PCV) i ma poręczne sensowne słuchawki

Odpowiedz
Duża niespodzianka.

HTC poważnie myśli o sprzedaży działu VR Vive

Serwis Bloomberg donosi, że HTC rozważa możliwość sprzedaży swojego działu zajmującego się produkcją gogli Vive. Zainteresowany zakupem ma być Google.

Więcej informacji w powyższym linku na PCLab.pl
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
No to jak Google to kupi to zaraz wyjda kartonowe wersje dla takich biedakow jak ja Biggrin
Odpowiedz
Bardzo ciekawa informacja, czyżby VR jednak nie chwyciło?
--

Odpowiedz
a moze to jednak plotka która wyszła od konkurencji ?
https://www.youtube.com/watch?v=-WLoS1lJA8c

Odpowiedz