(17.08.2017, 10:26 UTC)zigusek napisał(a): "maximum route plotting range is now 20Kly"
i to mi się podoba
No i nie do końca, powinno być 21k albo 26k, zeby dolecieć do Kolonii albo Saggitariusa po jednej trasie. Ale i tak jest lepiej ze względu na misje pasażerskie. Za to moja załogantka zupełnie zidiociała, nie dość, że nie potrafi zadokować Tajpanem do Korwety, to po zmianie przy sterach, jak jej chciałem pokazać, jak się dokuje, to zaczęła takie wywijać ósemki, że się prawie o tę bazę obcych z bety rozbiła i musiałem jej drążek wyrwać i walnąć low jumpa, żeby się myśliwca pozbyć na dobre. Wiem, blondynka, ładna, ale wcześniej dokowanie robiła na 5.
(17.08.2017, 15:40 UTC)Baton napisał(a):(17.08.2017, 15:06 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Może ta synteza nie powinna być dostępna w sytuacji zagrożenia?
Bez przesady, to że ktoś będzie sobie mógł robić heatsinki to jeszcze nie jest zagrożenie, wszak Ty też możesz. Dodawanie syntezą 30% DPS do multikanonów jest od dawna i jakoś się gra nie rozsypała
Mnie martwi, że znowu by trzeba biegać za różnymi matsami, żeby to wszystko mieć, a mi się zwyczajnie już nie chce.
Ktoś bierze udział w tym CG w beta dziś?
ja też uważam, że synteza ok. bo mi zawsze tego brakowało, amunicję uzupełniałem, a jak się heatsinki i SCB kończyły, to do bazy.
Ja mogę być dzisiaj - już byłem raz, ale się gra zawiesiła.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
Poczekam na poradniki w odpowiedniej sekcji naszego formu
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 53912.png]](https://inara.cz/data/sigs/53/53912.png)
.png)
.png)
.png)