ED na E3 2017
Ten temat to już w ogóle taki offtop, że nie wiem czy jest w ogóle o czym dyskutować. ED na E3 się w zasadzie skończyło, następne info za tydzień na Lavecon. I myślę, że czas zakończyć ten offtop, bo jedyne co tutaj osiągnęliśmy to frustracja.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
tak wrzucę na rozładowanie atmosfery Wink

[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: 19105525_1402541819838479_5087251389008833199_n.png]
--

Odpowiedz
Otwieram temat, jako że w prasie zaczynają pojawiać się artykuły z E3 dotyczące Elite. 

Na początek:

http://www.gamerevolution.com/features/3...17-preview

https://forums.frontier.co.uk/showthread...t-Landings
--

Odpowiedz
Najbardziej interesujący fragment:

Cytat:I was shown a video of a player approaching a planet with an exotic landmark. This landmark had tall, sharp spikes, deep ridges, and was clearly unlike anything the game currently delivers with its procedural generation. My attention was grasped. Approaching closer, the player was able to land their SRV before heading into a nearby cave. This was no ordinary cave, though. What was inside were hundreds if not thousands of egg sacs, and slimy walls that clearly were the construction of something beyond the understandings of the current universe.

At the end of the video, the player observed a large item of interest that I anticipate is likely a teleportation or communication beacon used by the Thargoids. But before I could learn more, the video cut.

Brzmi znajomo? (Patrz screeny z trailera powyżej Smile ).
--

Odpowiedz
Jedno hasło mi się podobało z tego przemówienia Brabena w linku wyżej - coś w stylu że "jest to pierwsza obca cywilizacja jaką zrobili" Smile

Czyżby szykowali kolejne? Może się czepiam szczegółów, ale to mi mówi że to nie pierwszy duży rywal w przestrzeni Smile
Odpowiedz
(15.06.2017, 09:41 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Najbardziej interesujący fragment:

I was shown a video of a player approaching a planet with an exotic landmark. 

Sama jaskinia z Czymś, dla mnie nie jest wystarczająco interesująca, dużo dużo bardziej mnie interesuje jakaś interakcja z Thargoidami, ale sobie spokojnie poczekam aż się dowiemy. Może na Laveconie coś więcej zdradzą, aczkolwiek ja nie mam ciśnienia na jakieś wiadomości co będzie. Dowiem się na żywo jak już będzie.
Powoli myślę, że trzeba się zmusić do odłożenia gry na chwilę, skoro w kolejnym sezonie mają poprawiać to jak działa, więc szkoda się teraz wypalać skoro będzie lepiej.
Odpowiedz
Jest wiele sektorów z permitami prawdopodobnie tam będą umieszczane kolejne cywilizacje. Rzeczywiście już wielokrotnie wspominał też o innych rasach.
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX
Odpowiedz
Po lekturze stwierdzam, że z planu 10-letniego robi się 15-letni, albo 5-letni, jeżeli Elite nie dotrwa dalej.
Odpowiedz
Kolejna informacja:

--

Odpowiedz