Liczba postów: 429
Liczba wątków: 9
Reputacja:
59
Platforma:
CMDR: Ulpian
Ja z kolei szukałem cały wieczór Datamined wake expetions czy coś takiego do FSD Increased jump range 5. Jak kilka miesięcy temu to robiłem, to pamiętam, że w 10 minut znalazłem kilkanaście sztuk, dzisiaj przez trzy godziny jedną :/ Tak czy inaczej, wzmocniłem skok swojej orce (44 ly) i będę nią ruszał na kolejną wyprawę eksploracyjną, delfina jednak zostawiłem z jednego prostego powodu - nie obsługuje multicrew. Jak znajdę w głębokim kosmosie jakieś nowe, starożytne ruiny albo gadające ośmiornice, to będę mógł się podzielić wrażeniami z jednym szczęśliwcem latając orką.
Wczoraj natomiast zaprosiłem ludzi do swojej kondy polując na chemical manipulators i powiem jedno - dwa dodatkowe pipsy to jak dla mnie gamechanger. Ludzie latali sobie myśliwcami i byli zadowoleni, mi natomiast strzelało się o wiele łatwiej i wygodniej dzięki zwiększonej mocy. Muszę tylko zmienić wieżyczki na jakieś lepsze, żeby zwiększyć komfort zabawy dla gości, ale jeżeli multicrew będzie sukcesywnie rozwijane, to ma szansę stać się jednym z mocniejszych punktów gry.
(15.04.2017, 21:31 UTC)Ulpian napisał(a): Ja z kolei szukałem cały wieczór Datamined wake expetions czy coś takiego do FSD Increased jump range 5. Jak kilka miesięcy temu to robiłem, to pamiętam, że w 10 minut znalazłem kilkanaście sztuk, dzisiaj przez trzy godziny jedną :/
To się zbiera w Distribution Center, w pół godziny nazbierasz ile Ci tam trzeba bez wysiłku. Są gdzieś na forum poradniki co i jak.
Delfin - tak, to taka mała taksówka, na dłuższą eksplorację też bym się nim nie wybierał, ale tak po okolicach sobie poskakać to czemu nie. MC ma swoje minusy, wczoraj wpuściłem Dioxa do statku i jak wchodziłem do SC to cała rzecz eksplodowała (CTD), pewnie mi tam odkręcał jakieś bezpieczniki, trochę mnie denerwuje, ze nie widać co ta druga osoba robi
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
Datamined leci ze skanów wake.
Nadal nie ma shipkita do vetty...
Chciałem, próbowałem, no ale się nie da. Na ten moment, TECHNICZNIE, Elita i 2.3 to jedna wielka parująca kupa gówna. Nigdy nie miałem jeszcze takich problemów z grą: od nieładowania się mission boarda, poprzez ciągłe zrywanie połączenia z serwerem, aż po najzwyklejsze na świecie crashe i freezy przy wychodzeniu z gry.
Coś niesamowitego, że po 5 betach Frontier dalej jest w stanie wypuścić coś tak słabego (chodzi mi o kwestie techniczne, bo jeżeli chodzi o zawartość patcha to ona mi się podoba.)
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 553
Liczba wątków: 2
Reputacja:
54
17.04.2017, 19:01 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2017, 19:06 UTC przez Myr0n.
Powód edycji: byki
)
A ja dla odmiany wczoraj zaorałem stary do grafiki wywaliłem playsTV i gaming evolved, zainstalowałem nowe stery do ATI plus ReLive i smiga aż miło nawet na open 
Problemy z połączeniem do serwera mam od początku 2.3 ale pomaga wyjście z gry i relog
Liczba postów: 264
Liczba wątków: 3
Reputacja:
17
Platforma:
CMDR: DYSPoZYToR
(17.04.2017, 18:16 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Chciałem, próbowałem, no ale się nie da. Na ten moment, TECHNICZNIE, Elita i 2.3 to jedna wielka parująca kupa gówna. Nigdy nie miałem jeszcze takich problemów z grą: od nieładowania się mission boarda, poprzez ciągłe zrywanie połączenia z serwerem, aż po najzwyklejsze na świecie crashe i freezy przy wychodzeniu z gry.
O ile dobrze pamiętam po wydaniu Enginersów też były kwiatki z brakiem połączenia serwera, czeba czekać na łatki i znowu będzie miło.
U mnie działa, ale widać, że się męczy, skoki dużo dłużej trwają i ze trzy razy dziś miałem disconnect. Jak dla mnie OK, że dali, przynajmniej zobaczyłem kilka rzeczy, których nie ma w 2.2 w trakcie długiego weekendu.
Liczba postów: 324
Liczba wątków: 5
Dziwaczne to wszystko. Mimo mojego zapeszania, Elita śmiga mi jak nigdy dotąd. Poza bugiem z teksturami gwiazd.
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
(17.04.2017, 19:58 UTC)Vaen Inc napisał(a): Dziwaczne to wszystko. Mimo mojego zapeszania, Elita śmiga mi jak nigdy dotąd. Poza bugiem z teksturami gwiazd.
U mnie podobnie. Tak szybkich loadingów jeszcze nigdy nie miałem.
U mnie też ładowanie między systemami i sc, a ns śmiga, tak jak wyjście do menu po wciśnięciu escape jest w końcu instant. No chyba, że rozłączą mnie z serwerem, co dzieje się dużo wcześniej niż kiedyś.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
|